Παρασκευή, 5 Ιουλ.
22oC Αθήνα

Το ξέσπασμα της γυναίκας του Τσιρώνη: “Περιμένω τον Γιώργο να γυρίσει”

Η Ιωάννα Τσιρώνη (φωτό από ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ)
Η Ιωάννα Τσιρώνη (φωτό από ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ)

Σχεδόν 10 μέρες μετά τη δολοφονία του άντρα της Γιώργου Τσιρώνη μέσα στις φυλακές Μαλανδρίνου από τον Ιλί Καρέλι, η σύζυγος του Ιωάννα ψάχνει τον τρόπο να κάνει κουράγιο για τα δυο της παιδιά. “Αν υπήρχε κράτος δεν θα είχε συμβεί αυτό στον Γιώργο”, λέει η χήρα του δεσμοφύλακα.

“Για μένα δεν έχει αλλάξει κάτι. Περιμένω να γυρίσει ο Γιώργος. Ο άνθρωπος μου μπορεί να έφυγε, εγώ όμως θα τον περιμένω πάντα”, εξομολογήθηκε η σύζυγος του Γιώργου Τσιρώνη μιλώντας στην εφημερίδα  “Πρώτο Θέμα”.

“Τον έφαγε το σύστημα”

“Ο Γιώργος έβαζε πλάτη σε όλα και όλους. Όλοι γνωρίζουν πόσο καλός άνθρωπος ήταν. Είχε πάντα ως στόχο του να αλλάξει το σύστημα και το σύστημα τον έφαγε. Του το έλεγα, δεν με άκουσε όμως. Κανείς δεν γνωρίζει σε τι συνθήκες δουλεύουν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι για 1000 ευρώ”.

Για τη χήρα του σωφρονιστικού υπαλλήλου αποτελεί μονόδρομο το να σταθεί στα πόδια της για να βοηθήσει τα παιδιά της να συνεχίσουν το σχολείο και τις σπουδές τους.

Όπως λέει: “Η ζωή τους ζητά να κοιτάξουν μπροστά. Εγώ όμως θα περιμένω. Αυτή ήταν η τύχη μου, όμως αν υπήρχε κράτος και δικαιοσύνη, δεν θα είχε συμβεί αυτό στον Γιώργο”.

Τι λέει ο κουνιάδος του
 

Ο κουνιάδος του κύριος Γιάννης Μπέτσης, δεν μπορεί να δεχτεί όσα καταλογίστηκαν στον αρχιφύλακα. “Δύο παιδιά έχασαν τον πατέρα τους και τώρα ακούν ότι ήταν και βασανιστής από πάνω. Ο Γιώργος ένας άνθρωπος της διπλανής πόρτας που δεν είχε σηκώσει ποτέ το χέρι του σε κανέναν. Ένας οικογενειάρχης που κοιτούσε τη δουλειά του και είχε ως μέλημα του να σπουδάσει τα παιδιά του”.

Διαβάστε επίσης:

Λεπτομέρειες φρίκης από τον δίωρο βασανισμό του Ιλί Καρέλι – Του έριχναν νερό για να πονάει περισσότερο – Το κατηγορητήριο “φωτιά”

Φυλακές Νιγρίτας: Το χρονικό των βασανιστηρίων – Έτσι χτύπησαν μέχρι θανάτου τον Καρέλι

Δεν έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα οι σωφρονιστικοί που εμπλέκονται στην υπόθεση Καρέλι

Σέρρες: Την Τρίτη απολογούνται οι 8 σωφρονιστικοί για τον βασανισμό και τον θάνατο του Καρέλι – Ποιες κατηγορίες αντιμετωπίζουν

Άλλος τον έκαψε κι άλλος τον χτύπησε; Σε διαφορετικό χρόνο οι τραυματισμοί του Καρέλι – Το αιματοβαμμένο τελευταίο σημείωμα (ΦΩΤΟ)

Σέρρες: ”Βασανιστής ο υπαρχιφύλακας που δολοφονήθηκε – Ο Καρέλι ξυλοκοπήθηκε άγρια και στις φυλακές Νιγρίτας”!

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε