Τρίτη, 23 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Τρίκαλα: ”Κυνηγάμε τους δραπέτες με λεωφορεία γιατί δεν έχουμε περιπολικά”!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

  Ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων του νομού Τρικάλων περιγράφει την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί από τις ελλείψεις στην αστυνομία

Κυνηγάμε τους δραπέτες με τα… λεωφορεία, καταγγέλλει ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων του νομού Τρικάλων κ. Αχιλλέας Γρηγορίου, που μίλησε στο «Ράδιο Πρωινός 105,3» για το καυτό θέμα με τις φυλακές Τρικάλων και την αστυνομική δύναμη στο νομό.

«Η Αστυνομική Διεύθυνσης Τρικάλων έχει γίνει στρατιωτικό σώμα» δήλωσε ο κ. Γρηγορίου συμπληρώνοντας πως αυτή τη στιγμή ασχολείται μόνο με τις αποδράσεις στις φυλακές, ενώ τα προβλήματα γενικεύονται στην πόλη των Τρικάλων και ευρύτερα στο νομό.

«Εμείς ασχολούμαστε με άλλα θέματα, άλλων υπηρεσιών που θα έπρεπε να τα έχουν λύσει. Το πρόβλημα γενικεύεται στα Τρίκαλα. Και να αποσυρθούν κάποιοι αστυνομικοί από βουλευτές, δεν λύνεται το πρόβλημα, χρειάζεται νέος σχεδιασμός. Προσπαθήσαμε να δούμε και το γραμματέα του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη που ήρθε στα Τρίκαλα, αλλά δεν μας δέχθηκε» ανέφερε μεταξύ των δηλώσεών του ο κ. Γρηγορίου.

Επισήμανε, επίσης ότι σε συνάντηση που είχαν με τον Αρχηγό του Σώματος, του ανέφεραν ότι κυνηγούν τους δραπέτες με… λεωφορεία γιατί δεν είχαν άλλα οχήματα. Του τόνισαν ότι ο πολίτης των Τρικάλων θα ζητά προστασία και δεν θα μπορούν να του την προσφέρουν.

Ο συνδικαλιστικός εκπρόσωπος των αστυνομικών στα Τρίκαλα καταλήγει: «Η μνημονιακή πολιτική μας χτύπησε πολύ άγρια εμάς ως αστυνομία. Πέρα από τα οικονομικά των αστυνομικών, πώς θα κάνουμε τη δουλειά μας εάν η πολιτεία δεν ενσκύψει σ’ αυτό το πρόβλημα. Μένουμε πίσω 250 άτομα, εάν θα γίνουν οι αφαιρέσεις στο προσωπικό, είναι πολύ λίγοι στο δρόμο, ούτε οι μισοί από τους 250»..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Τρίκαλα: Το ντοκουμέντο της απόπειρας απόδρασης Βλαστού – Η πτώση του βαρυποινίτη και η καθήλωση του ελικοπτέρου!

Πάτρα: Απελπισμένος πατέρας άφησε σημείωμα στα παιδιά του και αυτοκτόνησε!

Χανιά: Το γράμμα με τις απορίες μαθητή στον υπουργό Οικονομικών – Διαβάστε το!

Πάτρα: Κατέρρευσε μέσα στη ΔΕΗ επειδή δεν μπορούσε να πληρώσει – Φωτό!

Ηλεία: Την έκλεψαν τα παιδιά που λυπόταν – Τρόμος για γυναίκα οδηγό στα φανάρια!

Αχαϊα: Για ποιο λόγο φαντάζεστε ότι αστυνομικός έκοψε κλήση 20€;

Κρήτη: Ο… ξαναμμένος οδηγός ήταν απρόσεκτος – Ξύλο έξω από τη γκαρσονιέρα της φίλης του!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε