Ελλάδα

Βγήκαν στους δρόμους οι Πατρινοί για να υποδεχθούν τον Σταυρό του Αγίου Ανδρέα

Για μια ακόμη φορά οι κάτοικοι της Πάτρας απέδειξαν με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο την ειδική σχέση που έχουν με τον Πολιούχο τους, Άγιο Ανδρέα.

Ο μεσημεριανός ήλιος και οι υψηλές θερμοκρασίες δεν πτόησαν τους κατοίκους της αχαϊκής πρωτεύουσας που κατέκλεισαν τον Ναό του Αγίου Ανδρέα για να υποδεχθούν τον Σταυρό που επέστρεψε από την Ρωσία.

Το κυβερνητικό αεροσκάφος της ρωσικής κυβέρνησης έφθασε στο αεροδρόμιο του Αραξου, αργά το μεσημέρι της Παρασκευής όπου έγινε η πρώτη υποδοχή τόσο του ιερού κειμηλίου όσο και των Μητροπολιτών Πατρών και Μαντινείας με τους υπόλοιπους κληρικούς από την Ρωσία.

Δείτε περισσότερα στο dogma.gr

Ελλάδα

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Σοκαριστική μαρτυρία εγκύου για τον γυναικολόγο που παρενοχλούσε τις ασθενείς του στη Ρόδο - «Το πηγούνι του ακουμπούσε τα γεννητικά μου όργανα»
Ο γιατρός καταδικάστηκε σε 73 χρόνια κάθειρξη, μία ποινή που θεωρείται από τις μεγαλύτερες που έχουν επιβληθεί στην Ελλάδα για αυτούς τους είδους αδικήματα
Ρόδος: Σοκαριστική μαρτυρία εγκύου για τον γυναικολόγο που παρενοχλούσε τις ασθενείς του – «Το πηγούνι του ακουμπούσε τα γεννητικά μου όργανα»