Τρίτη, 27 Αυγ.
28oC Αθήνα

Βόλος: Ο Μπέος κατεβαίνει στις εκλογές – ”Θα παραμιλάει όλη η Ελλάδα με τέτοιο δήμαρχο”!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Ο Αχιλλέας Μπέος είναι έτοιμος να ανακοινώσει την  υποψηφιότητά του για δήμαρχος του Βόλου και στέλνει το δικό του μήνυμα…

Την Παρασκευή ο Αχιλλέας Μπέος αναμένεται να ανακοινώσει και επισήμως την απόφαση του να θέσει υποψηφιότητα για δήμαρχος Βόλου, κάτι που είχε προαναγγείλει από τον περασμένο Οκτώβριο.

Σύμφωνα με το sentragoal.gr ο πρώην ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού Βόλου σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο «Αχίλλειον» στις 20:30, θα ανακοινώσει την υποψηφιότητα του για δήμαρχος Βόλου, στις εκλογές που θα διεξαχθούν στα τέλη του ερχόμενου Μαϊου.

«Δίνεται μία ευκαιρία να έχει ο Βόλος έναν δήμαρχο που θα παραμιλάει όλη η Ελλάδα. Όταν το αποφασίσω, ας μην κατέβουν πολλοί, γιατί θα τρέχω μόνος μου. Και οι συνεργάτες μου δε θα είναι πολιτικοί, αλλά φρέσκοι και νέοι άνθρωποι, που θα τους γράψει η ιστορία» είχε δηλώσει στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βόλος 986» ο Αχιλλέας Μπέος που περιμένει την απόφαση του για παραπομπή σε δίκη ή όχι για την υπόθεση των «στημένων» αγώνων.

”Εγώ δεν είμαι πολιτικός. Με πλησίασε πολύς κόσμος, με πίεσε πολύς κόσμος.Κάντε ένα γκάλοπ στους Νικιώτες αν με ήθελαν για πρόεδρο. Αν με ήθελαν, γιατί να μη με θέλουν για δήμαρχο;”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Ηράκλειο: Σκοτώθηκε μπροστά στα τρία του παιδιά – Ανείπωτη τραγωδία στο σπίτι της οικογένειας!

Κάλυμνος: Μαχαίρωσε τον θείο του επειδή του έκανε παρατήρηση – Το δείπνο βάφτηκε με αίμα!

Βόλος: Στο βυθό της θάλασσας ένα… υποβρύχιο εστιατόριο – Φωτό!

Θεσσαλία: Συγκίνηση για τον θάνατο του Κώστα Νάκα – ”Λύγισε” ο μεγαλύτερος σαρακατσάνος τραγουδιστής!

Πάτρα: Ο αισθησιακός χορός των δύο φιλενάδων στο μπαρ που μαγνήτισε τα βλέμματα – Δείτε φωτό!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε