Παρασκευή, 5 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Χανιά: Τι φαντάζεστε ότι έκανε συγγραφέας για να πλουτίζει στα χρόνια της κρίσης;

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Ο 44χρονος συγγραφέας είχε βρει όπως θα διαπιστώσετε τη συνταγή για να βγάζει ”μαύρο” χρήμα, στην Κρήτη, στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε…

Ο 44χρονος εκτός από συγγραφέας είχε και την ιδιότητα του μαστρωπού κάνοντας “χρυσές” δουλειές. Σε αγγελία στο ίντερνετ έταζε στους ενδιαφερόμενους αξέχαστες ερωτικές στιγμές με νεαρές κοπέλες, έναντι αδράς βέβαια αμοιβής.

Πρόκειται για δυο Λιθουανές, 25 και 26 ετών οι οποίες έπαιρναν για τις “υπηρεσίες” τους 400 ευρώ έκαστη ανά 2 ώρες. Αν η ερωτική περύπτυξη διαρκούσε πάνω από δυο ώρες, ο πελάτης θα έπρεπε να βγάλει από την τσέπη άλλα 400 ευρώ και πάει λέγοντας.

Η μοιρασιά ήταν ξεκαθαρισμένη από την αρχή, Το 30% της αμοιβής έπαιρνε ο μαστρωπός – συγγραφέας. Σύμφωνα με το flashnews.gr, αστυνομικός προσποιούμενος τον πελάτη, επικοινώνησε μαζί του και έκλεισε ραντεβού με αποτελεσμα να γίνουν συλλήψεις.

Οι άνδρες της αστυνομίας συνέλαβαν το 44χρονο και κατέσχεσαν το αυτοκίνητό του με το οποίο μετέφερε τις 2 Λιθουανές από το Ηράκλειο στα Χανιά. Επιπλέον συνελήφθησαν και οι 2 Λιθουανές. Από τη μια κατασχέθηκε το ποσό των 4.100 ευρώ άγνωστο ακόμα αν επρόκειτο για εισπράξεις της ημέρας…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Κρήτη: Αυτοκτόνησε γνωστός επιχειρηματίας – Τον βρήκε κρεμασμένο η γυναίκα που μιλούσε στο facebook!

Λάρισα: Άρση απορρήτου στο κινητό του γιατρού που βρέθηκε δολοφονημένος σε χωματόδρομο!

Πρωτοβρόχια με σοβαρά προβλήματα – «Πνίγηκαν» Πάτρα και Αγρίνιο – Έγινε η νύχτα μέρα στο Μεσολόγγι (VIDEO)

Ικαρία: Μεγάλη φωτιά απειλεί τον οικισμό Λεφάτο – Οι φλόγες ”γλύφουν” τα πρώτα σπίτια!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε