Τετάρτη, 24 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Ζάκυνθος: Συνάντησε τις τρεις αδερφές του μετά από 62 χρόνια – Συγκίνηση σε τηλεοπτικό πλατό (Βίντεο)!

ΦΩΤΟ από thebest.gr
ΦΩΤΟ από thebest.gr

Μια ιστορία ζωής που συγκίνησε ακόμα και όσους παρακολουθούσαν τα γυρίσματα της εκπομπής ”Πάμε Πακέτο’‘, που ακόμα δεν έχει προβληθεί. Μια ιστορία που ξεκίνησε τη δεκαετία του ’50…

Μετά από 62 ολόκληρα χρόνια ένας Πατρινός βρήκε τις αδελφές του, που δεν γνώριζε την ύπαρξη τους, μέσα από την εκπομπή «Πάμε Πακέτο» της Βίκυς Χατζηβασιλείου. Όπως γράφει η εφημερίδα “Match Αχαίας” η εκπομπή γυρίστηκε πριν από δυο εβδομάδες.

Πρόκειται για μια συγκλονιστική ιστορία, η οποία παραπέμπει σε σενάριο ταινίας. Όλα ξεκινούν τη δεκαετία του ‘50, τότε που ο νεαρός Σπύρος από τη Ζάκυνθο υπηρετούσε τη θητεία του στην Πάτρα και γνώρισε την 17χρονη Βούλα. Οι δυο νέοι ερωτεύτηκαν και παντρεύτηκαν. Η Βούλα έμεινε έγκυος στον Ανδρέα, αλλά μετά από λίγο διάστημα το ζευγάρι χώρισε και ο Σπύρος επέστρεψε στη Ζάκυνθο.

Η Βούλα κράτησε το παιδί και δεν αναζήτησε ποτέ τα ίχνη του Σπύρου μέχρι το θάνατό της. Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή ο πατέρας του νεαρού, τότε, Σπύρου, ο οποίος δεν ενέκρινε το γάμο, φρόντισε να έρθει στην Πάτρα και να σβήσει το γάμο του ζευγαριού από το ληξιαρχείο!

Ο Σπύρος ξαναπαντρεύτηκε στο νησί του και απέκτησε τρεις κόρες, οι οποίες πληροφορήθηκαν τυχαία την ύπαρξή του ετεροθαλή αδερφού τους, από τον πατέρα τους όταν ήταν στην εφηβεία, αλλά δεν τόλμησαν ποτέ να κάνουν το βήμα για να τον πλησιάσουν.

Οι τρεις γυναίκες, όταν πια πέθανε ο πατέρας τους, άρχισαν να αναζητούν τα ίχνη του μεγαλύτερου τους αδελφού, αλλά στοιχεία δεν υπήρχαν. Απευθύνθηκαν στην εκπομπή της Βίκυς Χατζηβασιλείου, η οποία και εντόπισε τον αδελφό τους στην Πάτρα, όπου γεννήθηκε, μεγάλωσε και έκανε οικογένεια. Η συνάντηση των τεσσάρων αδελφιών έγινε στο πλατό της εκπομπής και η οικογένεια ξαναενώθηκε.

Ο Ανδρέας κάλεσε την προηγούμενη εβδομάδα τις τρεις αδελφές του στην Πάτρα για να γνωρίσουν την οικογένειά του, έχει τρία παιδιά και εγγόνια, ενώ αυτή την εβδομάδα θα πάει στη Ζάκυνθο για να γνωρίσει τα μέρη που μεγάλωσε ο πατέρας του…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Αχαϊα: Απίστευτες καταγγελίες για σχολικό λεωφορείο – Ο οδηγός έδωσε το τιμόνι σε μαθητή για 7χλμ!


Πτολεμαϊδα: Για ποιον φαντάζεστε ότι μαζεύτηκε τόσος κόσμος στην κεντρική πλατεία; – Φωτό και βίντεο!

Εύβοια: Δείτε το απίθανο buzzer beater που έκρινε τον νικητή σε αγώνα μπάσκετ της Κύμης – Βίντεο!

Αχαϊα: Η μαφία του πασχαλινού οβελία – To colpo grosso των τσιγγάνων έμεινε στη μέση!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε