Site icon NewsIT

Αγρίνιο: Τροχαίο με αυτοκίνητο να περνάει την περίφραξη και να καταλήγει σε σπίτι

16.07.2024 | 10:55
Αγρίνιο: Τροχαίο με αυτοκίνητο να περνάει την περίφραξη και να καταλήγει σε σπίτι

Τραυματίστηκε ο οδηγός στο Αγρίνιο μετά από τροχαίο που σημειώθηκε σε δρόμο της πόλης. Το αυτοκίνητο κατέληξε με ταχύτατα πάνω στο σπίτι.

Εικόνες που κόβουν την ανάσα στο Αγρίνιο, σε τροχαίο που είχε σαν απολογισμό, τον τραυματισμό του οδηγού. Ευτυχώς κατά τη διάρκεια της «τρελής» πορείας του οχήματος, δεν υπήρχε άλλος άνθρωπος στην πορεία του. Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο με τους διασώστες να παραλαμβάνουν τον οδηγό, που μεταφέρθηκε λίγο αργότερα σε νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Ευτυχώς η κατάσταση της υγείας του, δεν εμπνέει ανησυχία στους γιατρούς.

Το τροχαίο σημειώθηκε χθες το μεσημέρι (15-07-2024) στο Αγρίνιο, όταν Ι.Χ. αυτοκίνητο καρφώθηκε σε κατοικία. Όπως φαίνεται στις εικόνες που δημοσιεύει το agriniosite.gr, το αυτοκίνητο πέρασε την περίφραξη και κατέληξε με το μπροστινό του μέρος, μπροστά από την πίσω πόρτα της κατοικίας.

Ο οδηγός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Αγρινίου. Ευτυχώς, οι ένοικοι απουσίαζαν εκείνη τη στιγμή  και δεν υπήρξε άλλος τραυματισμός.

Τροχαίο στο  Αγρίνιο-ιχ μπούκαρε σε σπίτι

Τα αίτια που προκάλεσαν το τροχαίο στο Αγρίνιο βρίσκονται υπό διερεύνηση, με τους κατοίκους της περιοχής που είδαν τις εικόνες, να συζητούν για δεύτερη μέρα, τα όσα εκτυλίχθηκαν μπροστά τους.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version