Site icon NewsIT

Αιτωλοακαρνανία: «Όλο το χωριό κλαίει» λένε συγγενείς του 11χρονου που πέθανε μετά από τροχαίο με ποδήλατο

22.08.2024 | 08:28
Αιτωλοακαρνανία: «Όλο το χωριό κλαίει» λένε συγγενείς του 11χρονου που πέθανε μετά από τροχαίο με ποδήλατο

ÁÑÃÏÓ-Ôñï÷áßï óçìåéþèçêå ôï áðüãåõìá ôçò ÐáñáóêåõÞò 11 Óåðôåìâñßïõ 2015 óôï ¶ñãïò, ìå ðñùôáãùíéóôÞ Ýíáí çëéêéùìÝíï ðïäçëÜôç ðïõ ÷ôõðÞèçêå áðü äéåñ÷üìåíï öïñôçãü. Åõôõ÷þò ï çëéêéùìÝíïò ðïäçëÜôçò Þôáí ôõ÷åñüò êáé äåí ôñáõìáôßóôçêå óïâáñÜ. Óôï óçìåßï Ýóðåõóå óèåíïöüñï ôïõ ÅÊÁ ðïõ ôïí ðáñÝëáâå êáé ôïí ìåôÝöåñå óôï Íïóïêïìåßï. Ôï ôñï÷áßï óõíÝâç ëßãï ìåôÜ ôéò 17:30 óôï äñüìï ¶ñãïõò – Êïñßíèïõ, óôï ýøïò ôïõ óïýðåñ ìÜñêåô Carrefour. (EUROKINISSI-ÂÁÓÉËÇÓ ÐÁÐÁÄÏÐÏÕËÏÓ)

Δάκρυα στην Αιτωλοακαρνανία για το 11χρονο παιδί που υπέκυψε στα τραύματά του. Ο ανήλικος είχε παρασυρθεί από αυτοκίνητο σε τροχαίο, ενώ οδηγούσε ποδήλατο, με τις προσπάθειες των γιατρών να μην στέκονται αρκετές.

Μετά από μέρες αγωνίας σε Αιτωλοακαρνανία και Πάτρα, ο 11χρονος εξέπνευσε σε νοσοκομείο, με τους στενούς συγγενείς του να προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν το τραγικό χτύπημα της μοίρας. Ο ανήλικος, τη μοιραία μέρα που σημειώθηκε το τροχαίο στις αρχές του μήνα, πήγαινε με ποδήλατο βόλτα από το σπίτι της γιαγιάς του. Κάποια στιγμή παρασύρθηκε από αυτοκίνητο και μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος σε νοσοκομείο. «Ήταν ένα παιδί αστέρι, ένα πραγματικό λουλούδι που το έκοψαν, όλο το χωριό κλαίει» λένε απαρηγόρητοι ορισμένοι από τους στενούς συγγενείς του.

Το τροχαίο είχε σημειωθεί στο Λεσίνι στην Αιτωλοακαρνανία, στις αρχές Αυγούστου και ο 11χρονος είχε υποστεί βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, ο οργανισμός του δεν άντεξε. Το θαύμα που περίμεναν να γίνει οι γονείς και οι δικοί του άνθρωποι, δυστυχώς δεν έγινε.

Το παιδί που ήταν με το ποδήλατο του, στο Λεσίνι όπου παραθέριζε με τους γονείς του, είχε παρασυρθεί από διερχόμενο ΙΧ, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί βαρύτατα. Μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο Μεσολογγίου και εκεί οι γιατροί έκριναν ότι έπρεπε να μεταφερθεί στη ΜΕΘ Παίδων στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών.

Μάλιστα στήθηκε επιχείρηση διακομιδής με τη συνοδεία περιπολικών για να μην χαθεί πολύτιμος χρόνος. Ο 11χρονος έδωσε σκληρή μάχη στη ΜΕΘ διασωληνωμένος, όμως δυστυχώς δεν τα κατάφερε, καθώς το πρωί της Τετάρτης 21 Αυγούστου του 2024 εξέπνευσε.

Η κηδεία του 11χρονου θα τελεστεί την Παρασκευή 23 Αυγούστου του 2024, σε εκκλησία του χωριού στην Αιτωλοακαρνανία στις 17:00 το απόγευμα.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version