Site icon NewsIT

Αιτωλοακαρνανία: Θρίλερ με 48χρονη γυναίκα που βρέθηκε νεκρή από τρεις δρομείς σε χωματόδρομο

23.06.2024 | 19:58
Αιτωλοακαρνανία: Θρίλερ με 48χρονη γυναίκα που βρέθηκε νεκρή από τρεις δρομείς σε χωματόδρομο

Íåêñüò áíáóýñèçêå áðü Üíäñåò ôçò ÐõñïóâåóôéêÞò Õðçñåóßáò Íáõðëßïõ êáé ôïõ ÅÊÁ Áñãïëßäïò Ýíáò çëéêéùìÝíïò Üíäñáò ðïõ åðÝâáéíå óå É× áõôïêßíçôï êáé Ýðåóå óå ãêñåìü, óôçí ðåñéï÷Þ Êïíäýëé ôïõ äÞìïõ ÍáõðëéÝùí, ôï ÓÜââáôï 21 Óåðôåìâñßïõ 2019. (EUROKINISSI/ÂÁÓÉËÇÓ ÐÁÐÁÄÏÐÏÕËÏÓ)

Τραγωδία στην Αιτωλοακαρνανία, με μια 48χρονη γυναίκα να εντοπίζεται νεκρή, από δρομείς που βρίσκονταν στην περιοχή από το Μεσολόγγι για να αθληθούν.

Ένα πέπλο μυστηρίου καλύπτει τις συνθήκες θανάτου 48χρονης γυναίκας στην Αιτωλοακαρνανία. Εντοπίστηκε νεκρή ένα 24ωρο μετά την εξαφάνισή της. Το άψυχο σώμα της είδαν δρομείς από το Μεσολόγγι και ειδοποίησαν τόσο το ΕΚΑΒ όσο και την αστυνομία. Τα πρώτα στοιχεία δεν παραπέμπουν σε εγκληματική ενέργεια. Οι δικοί της άνθρωποι περιμένουν να μάθουν τι συνέβη και η γυναίκα ξεψύχησε σε χωματόδρομο.

Η 48χρονη εντοπίστηκε νεκρή κοντά στην περιοχή της Πλευρώνας στην Αιτωλοακαρνανία, το Σάββατο 22 Ιουνίου του 2024. Όπως αναφέρει το aixmi-news.gr το θύμα εντοπίστηκε από τρεις δρομείς από το Μεσολόγγι που είχαν πάει στην περιοχή για να αθληθούν.

Η γυναίκα ήταν πεσμένη μπρούμυτα και εξετάζεται το ενδεχόμενο να αισθάνθηκε αδιαθεσία και να έπεσε στο έδαφος μόνη και αβοήθητη. Αμέσως οι τρεις δρομείς ειδοποίησαν τις Αρχές που επιλήφθηκαν του συμβάντος.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η 48χρονη είχε φύγει από το σπίτι της στην Αγριλιά από την Παρασκευή (21-06-2024) και οι δικοί της, την αναζητούσαν.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version