Site icon NewsIT

Ακαρπες οι έρευνες για τον εντοπισμό λουόμενης στην Τήνο – Και νέος πνιγμός στην Εύβοια

19.08.2014 | 13:56
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Χωρίς αποτέλεσμα μέχρι τώρα οι έρευνες για τον εντοπισμό της 60χρονης λουόμενης, που αγνοείται από τις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας στη θαλάσσια περιοχή Αγ. Ιωάννη Πόρτο της Τήνου, την ώρα που στις έρευνες συμμετέχουν δύο πλωτά σκάφη του λιμενικού.

Υπενθυμίζουμε πως απο την πρώτη στιγμή που ξεκίνησαν οι έρευνες, στην περιοχή έπνεαν ισχυροί άνεμοι, εντάσεως 7 μποφόρ και στις έρευνες συμμετείχαν πλωτά του Λιμενικού αλλά και ιδιωτικά σκάφη, χωρίς ωστόσο να υπάρχουν μέχρι και σήμερα αποτελέσματα.

Στο μεταξύ, στο νοσοκομείο Αμαλία Φλέμινγκ οδηγήθηκε ένας 47χρονος κολυμβητής που περισυνελέγη χωρίς τις αισθήσεις του επίσης το απόγευμα της Δευτέρας από ελικόπτερο του πολεμικού ναυτικού, στη θαλάσσια περιοχή Γιαννίτσι στη νότια Εύβοια.

Ο 47χρονος παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Μαραθώνα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί παρά τις προσπάθειες δεν μπόρεσαν να τον επαναφέρουν στη ζωή και διαπίστωσαν το θάνατό του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Λάρισα: Πήγε για μπάνιο και επέστρεψε πλουσιότερος κατά 78.000€ – Η ιστορία του νεαρού που κάνει το γύρο των social media!

Ορεστιάδα: Η εικόνα που προκάλεσε πανικό σε δεξίωση γάμου – Οι καλεσμένοι ανέβηκαν στα τραπέζια την ώρα που χόρευαν η νύφη και ο γαμπρός (Φωτό)!

Ζάκυνθος: Πέθανε μετά από σπρώξιμο υπάλληλος ξενοδοχείου – Οργή και κατάρες για τον τουρίστα που συνελήφθη!

Χανιά: Οι διακοπές οι φωτογραφίες και η ανάρτηση της Όλγας Κεφαλογιάννη στα social media – Δείτε φωτό!

Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version