Site icon NewsIT

Αλεξανδρούπολη: Κατέληξε ο 42χρονος και πατέρας 4 παιδιών που χαροπάλευε μετά από ξυλοδαρμό σε club

20.08.2024 | 13:54
Αλεξανδρούπολη: Κατέληξε ο 42χρονος και πατέρας 4 παιδιών που χαροπάλευε μετά από ξυλοδαρμό σε club

Πέθανε τελικά ο 42χρονος που πάλευε να κρατηθεί στη ζωή μετά τον άγριο ξυλοδαρμό του μέσα σε ένα νυχτερινό κέντρο των Φερών στην Αλεξανδρούπολη.

Ένα ατύχημα που προκάλεσε άθελά του ο 42χρονος από την Αλεξανδρούπολη που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού, κατά τη διάρκεια της διασκέδασης, ήταν τελικά μοιραίο αφού του στοίχισε τη ζωή. Ένας 18χρονος έδειρε τον άνδρα, που ήταν και πατέρας 4 παιδιών, μέχρι θανάτου επειδή έριξε και έσπασε κατά λάθος ένα ποτήρι μέσα στο μαγαζί.

Ο άνδρας έριξε το ποτήρι κάτω από απροσεξία και τα γυαλιά που πετάχτηκαν τραυμάτισαν ελαφρά στο πόδι μια κοπέλα που έσπευσε να ενημερώσει τον πατέρα της, ο οποίος διασκέδαζε στο ίδιο κέντρο.

Ο πατέρας της κοπέλας ζήτησε εξηγήσεις από τον άτυχο άνδρας και ξέσπασε έντονος καβγάς μεταξύ τους που συνεχίστηκε έξω από το νυχτερινό κέντρο. Λίγο μετά και με την παρέμβαση ενός 18χρονου, ο άνδρας τραυματίστηκε πολύ σοβαρά στο κεφάλι.

Από εκεί μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, όπου νοσηλεύτηκε σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Οι προσπάθειες του ίδιου και των γιατρών ωστόσο δεν ήταν αρκετές αφού ο άνδρας υπέκυψε στα τραύματά του.

Σημειώνεται πως Ανακριτής και Εισαγγελέας αποφάσισαν να μείνει ελεύθερος με περιοριστικούς όρους (εγγυοδοσία 1.000 ευρώ, απαγόρευση εξόδου από την χώρα και παρουσία στο Αστυνομικό Τμήμα Αλεξανδρούπολης όπου και μένει), ο 18χρονος που είχε συλληφθεί ως βασικός κατηγορούμενος για το σοβαρό τραυματισμό αρχικά του αποθανόντα, ο οποίος παραδόθηκε στην Αστυνομία και απολογήθηκε.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version