Δευτέρα, 12 Αυγ.
30oC Αθήνα

Αλμυρός: Πεθερά, κουνιάδα και σύζυγος ξυλοκόπησαν μητέρα δύο παιδιών

Αλμυρός: Πεθερά, κουνιάδα και σύζυγος ξυλοκόπησαν μητέρα δύο παιδιών

Τον εφιάλτη στα χέρια του συζύγου της, και όχι μόνο, έζησε μια γυναίκα, μητέρα δύο μικρών παιδιών στον Αλμυρό Βόλου, όταν έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον σύζυγό της, την μητέρα και την αδερφή του…

Όλα έγιναν το απόγευμα της Πέμπτης (8.8.2024) σύμφωνα με το gegonota.news, όταν η νεαρή γυναίκα μητέρα δύο παιδιών 3,5 και 6,5 ετών έτρεξε άγρια ξυλοκοπημένη στην αστυνομία και κατήγγειλε για τον ξυλοδαρμό της την πεθερά, την κουνιάδα και τον σύζυγό της.

Όπως κατήγγειλε η γυναίκα, το απόγευμα της Πέμπτης ο σύζυγός της γύρισε σπίτι και της ζήτησε να του δώσει 2.000 ευρώ, χρήματα που αποταμίευε και προέρχονταν από τα επιδόματα των παιδιών.

Η 30χρονη γυναίκα αρχικά αντέδρασε, αλλά του έδωσε τα χρήματα και μόλις τα πήρε ο σύζυγός της στα χέρια του, άρχισε να την χτυπά.

«Παρότι του τα έδωσα άρχισε να με δέρνει με μπουνιές», είπε στην κατάθεσή της.

Στο δωμάτιο «εισέβαλλε» και η πεθερά της, η οποία μένει μαζί με το ζευγάρι, όταν άκουσε την νύφη της να φωνάζει βοήθεια. «Μην φωνάζεις, θα σε σκοτώσω» της είπε η 64χρονη και άρχισε να την χαστουκίζει. Στον ξυλοδαρμό συμμετείχε και η αδελφή του του συζύγου της νεαρής γυναίκας, η οποία φιλοξενείται στο σπίτι του ζευγαριού στον Αλμυρό, για διακοπές.

Την Παρασκευή και οι τρεις δράστες οδηγήθηκαν στο αυτόφωρο.

Οι τρεις δράστες θα δικαστούν την Δευτέρα καθώς ζήτησαν προθεσμία για να απολογηθούν. Τους βαρύνουν οι κατηγορίες της ενδοοικογενειακής απλής σωματικής βλάβης, της παράνομης βίας και της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Μητέρα και παιδιά φιλοξενούνται σε φιλικό σπίτι.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις