Δευτέρα, 5 Αυγ.
32oC Αθήνα

Αμαλιάδα: «Πιθανόν πέθανε από εισρόφηση» το 15 μηνών αγοράκι

Αμαλιάδα: «Πιθανόν πέθανε από εισρόφηση» το 15 μηνών αγοράκι
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

«Οι συνάδελφοι του νοσοκομείου Αμαλιάδας σήμερα το μεσημέρι έζησαν μία τραγωδία» περιγράφει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΥΝ, Μ. Γιαννάκος, για το μόλις 15 μηνών παιδί που έφυγε από τη ζωή.

Σύμφωνα με τον κύριο Γιαννάκο, το παιδί μεταφέρθηκε νεκρό από συγγενείς του στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας. Οι γιατροί, το νοσηλευτικό προσωπικό έκαναν ότι μπορούσαν, πολύ παραπάνω από ότι προβλέπει το πρωτόκολλο αλλά δεν κατάφεραν να το επαναφέρουν.

Το αγοράκι παραμένει στο νεκροθάλαμο και θα μεταφερθεί για ιατροδικαστική εξέταση. Η εκτίμηση είναι ότι πιθανόν πέθανε από εισρόφηση. «Οι συνάδελφοι είναι σοκαρισμένοι», αναφέρει ο ίδιος.

Ο γιατρός που εξέτασε το παιδί

Όπως είπε στο newsit.gr ο γιατρός που εξέτασε το παιδάκι: «Μου έφεραν 1.05 ένα παιδί στην αγκαλιά μιας νεαρής γυναίκας και μου είπαν γιατρέ δεν μου ανασαίνει το παιδί.

Πίσω από αυτή την κυρία ακολουθούσε η μητέρα η οποία ούρλιαζε. Το παιδί ήταν νεκρό από την πρώτη στιγμή παρ’ όλες τις προσπάθειες δυστυχώς δεν ανένηψε.

Την ώρα που το εξέταζα και το χτύπησα στην πλάτη μου έβγαλε κομμάτια από γάλα. Η ιατροδικαστική θα γίνει αύριο στην Πάτρα».

Σπαρακτική είναι η ανάρτηση που έκανε λίγο αργότερα ο γιατρός:

Ρεπορτάζ: Άγγελος Λαμπίδης, Έφη Φανάρα

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις