Τετάρτη, 17 Ιουλ.
36oC Αθήνα

Αναστασία Γερολυμάτου: Γνωρίστε την 85χρονη windsurfer που ετοιμάζεται να κάνει τον διάπλου Κεφαλονιάς – Ζάκυνθου

Αναστασία Γερολυμάτου: Γνωρίστε την 85χρονη windsurfer που ετοιμάζεται να κάνει τον διάπλου Κεφαλονιάς – Ζάκυνθου

Η Αναστασία Γερολυμάτου είναι η γηραιότερη windsurfer στον κόσμο και συνεχίζει με την ίδια όρεξη. Ετοιμάζεται για τον διπαλου Κεφαλονιάς – Ζακύνθου και στέλνει τα δικά της μηνύματα.

Η 85χρονη Αναστασία Γερολυμάτου που ζει στην Κεφαλονιά και είναι η γηραιότερη γυναίκα windsurfer στον κόσμο, θα πραγματοποιήσει τον διάπλου Κεφαλονιάς – Ζακύνθου. Η κ. Αναστασία ασχολείται με το άθλημα του windsurfing τα τελευταία 45 χρόνια και τον Αύγουστο του 2019 έκανε ρεκόρ Guinness ως η γηραιότερη γυναίκα windsurfer του κόσμου.

Η κ. Αναστασία Γερολυμάτου, γνωστή και ως «surfer της Κεφαλονιάς» αφιερώνει και αυτόν το διάπλου σε μικρούς και μεγάλους και τους παροτρύνει να ασχοληθούν με τα σπορ και τον αθλητισμό. Το πιστεύω της είναι πως κάθε αθλητική δραστηριότητα θέτει το σώμα, το μυαλό και την ψυχή μας σε εγρήγορση, χαρίζοντάς μας την ζωντάνια που χρειαζόμαστε και την ευχαρίστηση που δικαιούμαστε, ανεξάρτητα από την ηλικία μας.

Επιθυμεί να ενθαρρύνει όλες τις γυναίκες που καθημερινά προσπαθούν να ανταπεξέλθουν στους πολλαπλούς καθημερινούς τους ρόλους και να τους υπενθυμίσει ότι πέρα από την στήριξη της οικογένειας και της εργασίας τους, πρέπει να αφιερώσουν χρόνο και στον εαυτό τους, κάνοντας πράγματα που τις ευχαριστούν, τις ξεκουράζουν και τις εξελίσσουν.

Στις 24 Αυγούστου του 2019 η κυρία Γερολυμάτου πραγματοποίησε το θαλάσσιο διάπλου μεταξύ Κεφαλονιάς και Κυλλήνης, διανύοντας με την ιστιοσανίδα της απόσταση 18 ναυτικών μιλίων.

Αυτόν τον Ιούνιο και στα 85 της χρόνια, θα επιχειρήσει τον διάπλου Κεφαλονιά – Ζάκυνθο ξεκινώντας από την παραλία Κορώνης της Κεφαλονιάς προς τον Άγιο Νικόλαο Ζακύνθου.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις