Τρίτη, 1 Οκτ.
20oC Αθήνα

Αναστάτωση σε ΣΥΡΙΖΑ και Οικολόγους Πράσινους για τον υποψήφιο βουλευτή με τη μίζα

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

“Συναγερμός” σήμανε στην κυβέρνηση, μετά την είδηση ότι συνελήφθη για μίζα, υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. Έψαχναν να βρουν ποιο είναι αυτό το πρόσωπο. Μετά την πρώτη αναστάτωση, αποκαλύφθηκε ότι το πρόσωπο αυτό, ήταν από τους Οικολόγους Πράσινους.

Ο λόγος για τον Γιάννη Ζαφειρόπουλο, όπως αποκάλυψε η εκπομπή LiveNews. Πρόκειται για υποψήφιο βουλευτή στην Αρκαδία και υποδιευθυντή σε τράπεζα της Αθήνας, ο οποίος πιάστηκε με προσημειωμένα χαρτονομίσματα. Ένα ποσό που φέρεται να είχε ζητήσει ως μίζα από επιχειρηματία.

Μετά τη σύλληψή του, ο εν λόγω υπάλληλος έχει παραπεμφθει στο πειθαρχικό από την τράπεζα και αν υπάρξει καταδικαστική απόφαση, θα απολυθεί από την τράπεζα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην υπόθεση φέρονται να εμπλέκονται υψηλόβαθμα στελέχη του υπουργείου Οικονομικών και του ΣΔΟΕ.

Τελικά σε ποιο κόμμα ήταν;

Η Εκτελεστική Γραμματεία των Οικολόγων Πράσινων συνεδρίασε σχετικά με τη σύλληψη υποψήφιου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ προερχόμενου από τους Οικολόγους Πράσινους και ανακοινώνει ότι ήδη ο Γιάννης Ζαφειρόπουλος έπαψε να είναι μέλος των Οικολόγων Πράσινων, με απόφαση της Πολιτικής Κίνησης στην οποία ανήκει. Ταυτόχρονα τα αρμόδια όργανα συνεδριάζουν με θέμα την παύση συμμετοχής του σε κάθε λειτουργία του κόμματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsIT.gr ο επιχειρηματίας ήθελε να στησει μια μεγάλη εγκατασταση φωτοβολταϊκών στη γενέτειρά του και ο υποψήφιος βουλευτής-υποδιευθυντής της τράπεζας, του ζήτησε 100.000 ευρώ για τη χρηματοδότηση του ΕΣΠΑ…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε