Κυριακή, 30 Ιουν.
29oC Αθήνα

Άνδρος: Εκτόξευση στις αφίξεις τουριστών τον πρώτο μήνα του φετινού καλοκαιριού

Άνδρος: Εκτόξευση στις αφίξεις τουριστών τον πρώτο μήνα του φετινού καλοκαιριού
ΦΩΤΟ istock

Η Άνδρος βγαίνει κερδισμένη για την ώρα στη φετινή μάχη του τουρισμού. Οι αφίξεις στο νησί των Κυκλάδων συνεχίζεται με αμείωτη ένταση, με τις πληρότητες να αγγίζουν το απόλυτο.

Η Άνδρος βρίσκεται όπως φαίνεται στην κορυφή των προτιμήσεων Ελλήνων. Ένα από τα στοιχεία που καθιστά το νησί θελκτικό προορισμό, είναι μεταξύ άλλων οι πανέμορφες παραλίες. Οι πληρότητες των ξενοδοχείων αγγίζουν ήδη το απόλυτο, με τις κρατήσεις για τους επόμενους μήνες, να δείχνουν πως η κίνηση θα παραμείνει σε υψηλά επίπεδα.

Ο ιδιοκτήτης brach bar μίλησε στην «Κοινωνία Ώρα Mega» για την τουριστική κίνηση στο πανέμορφο νησί και εμφανίστηκε ικανοποιημένος. «Το τριήμερο «βουλιάξαμε», και τώρα συνεχίσει ο κόσμος γιατί είναι και οικονομικό νησί και κοντινό. Είναι 2 ώρες από την Ραφήνα. Υπάρχουν για όλες τις επιλογές.

Στις ξαπλώστρες μπορεί να βρει κάνεις με 12-15 ευρώ το σετ. Έχουμε οικονομικές τιμές. Προσπαθούμε να κρατήσουμε χαμηλά τις τιμές. Και τα καταλύματα είναι οικονομικά, έχει πολλές επιλογές», τόνισε ο κύριος Παπαχρήστος.

«Από την Δευτέρα, ο αγαπημένος μας πρόεδρός, κύριος Βαγγέλης Μαρινάκης, φέρνει τα τρόπαια του Ολυμπιακού, το Conference και το Youth League, στην Άνδρο για να τα δούμε», συμπλήρωσε αναφορικά με το «ταξίδι» των τροπαίων του Ολυμπιακού σε όλη την Ελλάδα.

«Με τους συνάδελφους που έχουμε μιλήσει, προσπαθούμε Ιούλιο και Αύγουστο να κρατήσουμε τις τιμές χαμηλά σε ένα επίπεδο, για να μπορεί να ανταποκριθεί ο κόσμος. Όλες οι παραλίες και τα beach bar είναι σε νόμιμα πλαίσια και έχουν καταλάβει μόνο το κομμάτι που έχουν νοικιάσει», υπογράμμισε ο κ. Παπαχρήστος από την παραλία της Χαλκολιμνιώνας.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις