Site icon NewsIT

Άνδρος: Νεκρός ένας 22χρονος όταν η γουρούνα που οδηγούσε ο πατέρας του έπεσε στο γκρεμό

23.08.2024 | 18:39
Άνδρος: Νεκρός ένας 22χρονος όταν η γουρούνα που οδηγούσε ο πατέρας του έπεσε στο γκρεμό

Ανεύρεση σορού άντρα στην θαλάσσια περιοχή ανοιχτά του Λιμανιού της Πρέβεζας, Τρίτη 8 Ιουνίου 2021. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ)

Τραγική κατάληξη είχαν οι διακοπές μιας οικογένειας στην Άνδρο καθώς ο 22χρονος γιος σκοτώθηκε σε τροχαίο μετά από μια βόλτα με τον πατέρα του με «γουρούνα» που είχαν νοικιάσει.

Το τροχαίο δυστύχημα έγινε όταν η «γουρούνα» που οδηγούσε ο 51χρονος πατέρας με συνεπιβάτη τον 22χρονο γιο του, έπεσε σε γκρεμό στην Άνδρο, με αποτέλεσμα ο νεαρός να τραυματιστεί θανάσιμα.

Το τραγικό περιστατικό έγινε γύρω στις 10.30 το πρωί της Παρασκευής (23/08/2024) όταν η γουρούνα με τους δυο επιβαίνοντες εξετράπη της πορείας στο δρόμο από το  Μπατσί προς τη Χώρα και έπεσε σε γκρεμό βάθους πέντε μέτρων. Από την πτώση, τραυματίστηκαν ο πατέρας στο χέρι και ο γιος στο κεφάλι.

Δυο οχήματα της Πυροσβεστικής έφτασαν άμεσα στο σημείο με πέντε πυροσβέστες, οι οποίοι και ανέσυραν τους δύο τραυματίες που μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Άνδρου.

Στη συνέχεια ειδοποιήθηκε ελικόπτερο για επείγουσα αεροδιακομιδή του 22χρονου που ήταν σε κρίσιμη κατάσταση, καθώς είχε τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι, όμως τελικά ακυρώθηκε καθώς ο νεαρός δεν άντεξε και υπέκυψε στα τραύματά του λίγη ώρα αργότερα.

Προανάκριση για το δυστύχημα διενεργεί ο Αστυνομικός Σταθμός Γαυρίου.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version