Τρίτη, 6 Αυγ.
34oC Αθήνα

Αντί για δώρα βάπτισης ζήτησαν από τους καλεσμένους να δωρίσουν τρόφιμα σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη

ΦΩΤΟ από cretalive.gr
ΦΩΤΟ από cretalive.gr

Περήφανος θα αισθάνεται ο μικρός Νικόλας, που πρόσφατα βαφτίστηκε, όταν συνειδητοποιήσει το μέγεθος της πράξης των γονιών του, που θέλησαν, κρατώντας την ανωνυμία τους να προσφέρουν και όχι να… πάρουν, με αφορμή το σημαντικό για την οικογένεια τους γεγονός.

Η προσφορά έγινε στην εθελοντική ομάδα Κίτρινη Αποστολή και όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του κ. Δημήτρη Αποστολάκη :

“Η ζωή είναι γεμάτη στιγμές, γεμάτη αναμνήσεις και προπαντός πολλά μα πάρα πολλά παραδείγματα…..Είναι λοιπόν αυτές οι στιγμές που νοιώθεις μέσα σου, οτι δεν έχουν ισοπεδωθεί τα πάντα σε αυτόν τον τόπο.Υπάρχουν αξίες που θα “βρουν” τον τρόπο να αναδειχθούν, όπως ο ήλιος μέσα από μια μικρή χαραμάδα στα σύννεφα…….Είναι φορές που τα λόγια, δεν έχουν καμιά αξία μπροστά στις πράξεις.Απλά να σας πω οτι με το παρακάτω κείμενο που έλαβα απο την οικογένεια του μικρού Νικόλα, πραγματικά δεν μπόρεσα να συγκρατήσω τα δάκρυα μου…Σας ευχαριστούμε……όπως και όλοι απο καρδιάς”!

ΦΩΤΟ από το CretaLive

Όσο για τους γονείς, ανέφεραν μεταξύ άλλων:

“Οι ευχές σας στον τοίχο της ΚΙΤΡΙΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ στο facebook, είναι οι πρώτες που θα βάλουμε στο βιβλίο ευχών και νομίζουμε ότι λέει πολλά, όταν άγνωστοι σου εύχονται! Όταν μεγαλώσει και αναρωτηθεί ποιοι είναι αυτοί και μάθει γιατί είστε εκεί, θα ναι πολύ περήφανος!
Ισως το καλύτερο δώρο που θα χει πάρει..”

ΦΩΤΟ από το CretaLive

Πηγή: CretaLive

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε