Κυριακή, 28 Ιουλ.
33oC Αθήνα

Αντίδραση Τρεμόπουλου στη στήριξη Μώραλη από τους Οικολόγους Πράσινους

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Την αντίδραση του μέλους της Εκτελεστικής Γραμματείας των Οικολόγων Πράσινων και υποψήφιου περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Μιχάλη Τρεμόπουλου, προκάλεσε η απόφαση της παναττικής συνέλευσης του κόμματος για στήριξη της υποψηφιότητας του Γιάννη Μώραλη στον Δήμο Πειραιά.

Ο κύριος Τρεμόπουλος υπενθύμισε ότι στις εκλογές του 2010 οι Οικολόγοι Πράσινοι είχαν στηρίξει την υποψηφιότητα του Θοδωρή Δρίτσα και έκανε στην ακόλουθη δήλωση:

“Η απόφαση μιας συγκυριακής πλειοψηφίας της παναττικής συνέλευσης των Οικολόγων Πράσινων, που διαμορφώθηκε με λαθροχειρία, να στηρίξει τους εφοπλιστές του Ολυμπιακού έχει τη σφραγίδα των εισοδιστών της ΠΑΣΠ και των υποστηρικτών τους. Μια και ο Βαγγέλης Πισσίας εκλέχθηκε στο ευρωψηφοδέλτιο με τις ψήφους τους, περιμένουμε να καταδικάσει δημόσια την απαράδεκτη αυτή απόφαση και να στηρίξει κι αυτός την παράταξη “Λιμάνι της Αγωνίας”, με επικεφαλής τον Θοδωρή Δρίτσα”.

Διαβάστε ακόμα:

Κρήτη: Ο άνθρωπος πέθαινε στο Καστέλι και… δεν υπήρχε ασθενοφόρο!

Πρέβεζα: Η υπεύθυνη του καταστήματος την χτύπησε με πλάστη!

Εύβοια: Το πριν και το μετά της εικόνας που βλέπετε – Το όνειρο που έγινε πραγματικότητα (Φωτό)!

Θεσσαλονίκη: Μάχη στη βροχή για μια σακούλα δωρεάν τρόφιμα – Φωνές και σπρωξιές μπροστά από τους πάγκους (Φωτό και βίντεο)!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε