Site icon NewsIT

Απεγκλώβισαν προσκόπους από το Παγγαίο Όρος στην Καβάλα

31.07.2024 | 00:53
Απεγκλώβισαν προσκόπους από το Παγγαίο Όρος στην Καβάλα

ÁÑÊÁÄÉÁ ÅÑÅÕÍÅÓ ÓÔÏÍ ËÏÕÓÉÏ ÐÏÔÁÌÏ ÃÉÁ ÄÉÁÓÙÈÅÍÔÅÓ ÅÊÄÑÏÌÅÉÓ ÐÏÕ ÐÁÑÁÓÕÑÈÇÊÁÍ ÁÐÏ ÍÅÑÏ ÊÁÉ ËÁÓÐÇ ÔÏÕ ÐÏÔÁÌÏÕ ÅÍÙ ÓÕÌÌÅÔÅÉ×ÁÍ ÓÅ ÐÅÆÏÐÏÑÉÁ ÊÁÉ ÁÍÁÑÑÉÇÓÇ-ËÏÃÙ ÎÁÖÍÉÊÇÓ ÌÅÃÁËÇÓ ÍÅÑÏÐÏÍÔÇÓ ÐÁÑÁÓÕÑÈÇÊÁÍ ÊÁÉ Å×ÁÓÁÍ ÔÇÍ ÆÙÇ ÔÏÕ ÅÎÉ(6) ÁÐÏ ÔÏÕÓ 18 ÓÕÌÌÅÔÅ×ÙÍÔÁÓ, ÅÍÙ ÁÃÍÏÏÕÍÔÁÉ ÄÕÏ ÁÊÏÌÇ--- ÓÔÇ ÖÙÔÏ ÓÔÉÃÌÉÏÔÕÐÁ ÁÐÏ ÔÉÓ ÅÑÅÕÍÅÓ ÓÔÏÍ ËÏÕÓÉÏ ÐÏÔÁÌÏ--ÖÙÔÏ ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ//Eurokinissi

Η ομάδα προσκόπων έκανε εξόρμηση στα μονοπάτια του Παγγαίου Όρους, όταν έχασε τον προσανατολισμό της και εγκλωβίστηκε πάνω από τη Μεσορόπη. Τότε, τηλεφώνησαν στην Πυροσβεστική και ζήτησαν βοήθεια.

Σύμφωνα με το ertnews, είχε αίσιο τέλος η επιχείρηση διάσωσης στο Παγγαίο Όρος, των 19 ατόμων, που είναι μέλη ομάδας προσκόπων από την Πεντέλη Αθηνών. Πρόκειται για παιδιά ηλικίας 16 έως 18 ετών που ήταν μαζί με τους δύο συνοδούς τους.

Από τις 3 το μεσημέρι μέχρι τις 8 το βράδυ, πυροσβέστες, μαζί με ανθρώπους του Δήμου Παγγαίου και εθελοντές του «Παγγαίο ALERT», προσπαθούσαν να τους απεγκλωβίσουν και τελικά τα κατάφεραν.

Σύμφωνα με το ertnews, ένα νεαρό κορίτσι αισθάνθηκε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο για προληπτικούς λόγους στο Κέντρο Υγείας της περιοχής.

Όλα τα παιδιά και οι συνοδοί είναι καλά στην υγεία τους και συνεχίζουν την εκδρομή τους…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version