Site icon NewsIT

Αποστρατεύτηκε και ξεσάλωσε – Πρώην αστυνομικός διευθυντής μοίρασε φυλλάδια της Χρυσής Αυγής

15.03.2018 | 15:57
Αποστρατεύτηκε και ξεσάλωσε – Πρώην αστυνομικός διευθυντής μοίρασε φυλλάδια της Χρυσής Αυγής

Πρόκειται για τον επί πολλά χρόνια Αστυνομικό Διευθυντή και Υποδιευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Εύβοιας, Λάμπρο Χουλιαρά, ο οποίος μόλις αποστρατεύτηκε από την ΕΛ.ΑΣ, πριν ενάμιση χρόνο, αποκαλύφθηκε και δημόσια η χρυσαυγίτικη δράση του.

Η σχέση του Λάμπρου Χουλιαρά με τη Χρυσή Αυγή δεν είναι καινούργια. Ωστόσο ο πρώην αστυνομικός διευθυντής Εύβοιας πλέον τη διαφημίζει όλο και περισσότερο.

Μοίρασε προπαγανδιστικό υλικό της Χρυσής Αυγής

Πριν λίγες μέρες μέσα στο Μάρτιο, ο Λάμπρος Χουλιαράς μαζί με άλλους Χρυσαυγίτες – μέλη της Τοπικής Οργάνωσης Εύβοιας, μοίρασαν φυλλάδια της ΧΑ σε Ερέτρια, Βασιλικό Χαλκίδας και Αμάρυνθο.

Ο Λάμπρος Χουλιαράς που διετέλεσε Αστυνομικός Διευθυντής Εύβοιας προήχθη στο βαθμό του Ταξίαρχου και αποστρατεύτηκε στις τελευταίες κρίσεις της ΕΛ.ΑΣ που πραγματοποιήθηκαν τον Φεβρουάριο του 2016.

Με χρυσαυγίτικο παρελθόν ο Χουλιαράς

Οι «στενές σχέσεις» του Λάμπρου Χουλιαρά με την Χρυσή Αυγή αποκαλύφθηκαν την ίδια χρονιά σε εκδήλωση της οργάνωσης στη Χαλκίδα, το Σάββατο 18 Ιουνίου 2016, όπου ο ίδιος έδωσε το παρών φωνάζοντας μάλιστα συνθήματα και τραγουδώντας τον ύμνο της Χρυσής Αυγής.

Δείτε το βίντεο του 2016

Πηγή: eviazoom

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version