Τρίτη, 29 Οκτ.
18oC Αθήνα

Αρκαδία: Τουρίστες κατεβάζουν τις ελληνικές σημαίες από επιχειρήσεις στο Λεωνίδιο

Αρκαδία: Τουρίστες κατεβάζουν τις ελληνικές σημαίες από επιχειρήσεις στο Λεωνίδιο

Χειροπέδες σε τρία άτομα πέρασαν οι αστυνομικοί στο Λεωνίδιο Αρκαδίας καθώς «πιάστηκαν» από κάμερες ασφαλείας να κατεβάζουν τις ελληνικές σημαίες από διάφορες επιχειρήσεις επί ένα ολόκληρο 24ωρο.

Στο βίντεο ντοκουμέντο φαίνονται καθαρά με «γυμνά» πρόσωπα και χέρια να προσεγγίζουν μία επιχείρηση σε έναν πεζόδρομο στο Λεωνίδιο και να κατεβάζουν με άνεση την ελληνική σημαία.

Αφού την τσαλακώνουν στα χέρια τους μετά φεύγουν από το σημείο και πηγαίνουν σε ένα δεύτερο κατάστημα όπου και πάλι βγάζουν την ελληνική σημαία που είχαν κρεμάσει οι καταστηματάρχες εν όψει της επετείου της 28ης Οκτωβρίου.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τους 3 άνδρες ηλικίας 25, 26 και 29 χρόνων και τους συνέλαβαν με την κατηγορία της προσβολής συμβόλων ή τόπων ιδιαίτερης εθνικής και θρησκευτικής σημασίας, σύμφωνα με το notospress.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο:

Μετά από έρευνα αποδείχθηκε πως οι 3 αλλοδαποί φέρεται να αφαιρούσαν τις ελληνικές σημαίες από τους εξωτερικούς χώρους των καταστημάτων από τις 26 ως και τις 27 Οκτωβρίου.

Το βίντεο ντοκουμέντο δημοσιεύτηκε και στα social media με μία χρήστη να γράφει «τέτοιο τουρισμό θέλουμε; Να απαξιώνουν τα πάντα;».

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι οι οποίοι έκαναν οι 3 άνδρες να κατεβάσουν τις ελληνικές σημαίες.

Πηγή: Notospress.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις