Site icon NewsIT

Ασύλληπτη τραγωδία με το 8χρονο αγοράκι με ειδικές ανάγκες που κάηκε ζωντανό! “Δε μπορούσαμε να μπούμε στο δωμάτιο” λέει η γιαγιά του – ΒΙΝΤΕΟ

30.01.2016 | 21:52
Εικόνα από το PatrasTimes

Εικόνα από το PatrasTimes

- Η φωτιά ξέσπασε στο σπίτι του παππού και της γιαγιάς όπου βρισκόταν το παιδάκι - Το είχαν αφήσει εκεί οι γονείς του για το Σαββατοκύριακο - Το αγοράκι βρέθηκε απανθρακωμένο κάτω από το κρεβάτι - Όλα έγιναν μέσα σε 5 λεπτά λέει η γιαγιά του - Εγκαύματα έπαθε ο παππούς του 8χρονου ενώ στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε και αστυνομικός που εισέπνευσε καπνό - Θρήνος για το χαμό του μικρού αγοριού - BINTEO

Τραγικές σκηνές εκτυλίσσονται στο διαμέρισμα των Εργατικών Κατοικιών στις Ιτιές Πατρών, όπου βρήκε το θάνατο το 8χρονο αγόρι με ειδικές ανάγκες, όταν απανθρακώθηκε από φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι των παππούδων του, όπου το είχαν πάει οι γονείς του για να περάσει το Σαββατοκύριακο.

Στο άκουσμα από τους πυροσβέστες ότι ο μικρός εγγονός της βρέθηκε απανθρακωμένος, δεν άντεξε η γιαγιά του παιδιού και λιποθύμησε. “Ημασταν μαζί στην κουζίνα, το τάισα και τον άφησα να πάει στον υπολογιστή… Μέσα σε 5 λεπτά το σπίτι γέμισε καπνούς και δεν μπορούσαμε να μπούμε στο δωμάτιο που ήταν το παιδί. Ο παππούς του κάηκε στην προσπάθειά του να βγάλει το παιδί από το δωμάτιο”, λέει η γιαγιά περιγράφοντας τα όσα συνέβησαν στο σπίτι.

Σημειώνεται ότι στο σπίτι ήταν και η μικρότερη αδελφή του 8χρονου, η οποία όμως σώθηκε γιατί ήταν στο σαλόνι. Ηδη έχει μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ρίο με εγκαύματα ο παππούς του παιδιού.

 

Το αγοράκι βρήκαν νεκρό οι πυροσβέστες που πήγαν στο σημείο. Το απανθρακωμένο κορμάκι του βρέθηκε κάτω από το κρεβάτι…

Πηγή: PatrasTimes

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version