Τοπικά Νέα

Αθηνών – Λαμίας: Αναποδογύρισε νταλίκα με πορτοκάλια

Τροχαίο ατύχημα με εκτροπή νταλίκας σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης (03.05.2023) γύρω στις 21:30 στο 83,5 χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας, στο ρεύμα προς Λαμία.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, μια νταλίκα με Έλληνα οδηγό, γεμάτη με πορτοκάλια ερχόμενη από το Άργος, εξετράπη της πορείας της στην Αθηνών – Λαμίας λόγω ρήξης ελαστικού και προσέκρουσε στα προστατευτικά κιγκλιδώματα.

Αποτέλεσμα της πρόσκρουσης ήταν να ακινητοποιηθεί το βαρύ όχημα στη ΛΕΑ και να χρειαστεί γερανός για να το απομακρύνει.

Ευτυχώς ο οδηγός του οχήματος δεν τραυματίστηκε. Για το περιστατικό ενημερώθηκε η Τροχαία Αυτοκινητοδρόμων Βοιωτίας, που μαζί με την υπεύθυνη εταιρία σήμαναν το σημείο για να μη γίνει άλλο ατύχημα.

ntalika ntalika

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τοπικά Νέα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Τοπικά Νέα: Περισσότερα άρθρα