Παρασκευή, 11 Οκτ.
22oC Αθήνα

Αχαϊα: Γιατί φαντάζεστε πως έγινε θέμα συζήτησης στο twitter ο εικονιζόμενος άντρας; (Φωτό)

ΦΩΤΟ από thebest.gr
ΦΩΤΟ από thebest.gr

Eίναι κάπως ασυνήθιστο να βλέπεις στην περιοχή της Χαλανδρίτσας έναν…ψαγμένο τύπο με μαλλιά ράστα και τατού

 να ζει στην γαλήνη της φύσης και να οργώνει κυριολεκτικά τα βουνά, παρέα με δύο σκύλους. Αλλά τίποτε δεν είναι τόσο ασυνήθιστο όσο ο λόγος για τον οποίο οργώνει τα βουνά, περπατώντας 8 με 10 ώρες την ημέρα, μετατρέποντας σε προσοδοφόρο επάγγελμα την περιπετειώδη αναζήτηση ενός υπόγειου μανιταριού, με οδηγό τα δέντρα, τον καιρό και το χώμα.

Ο Δημήτρης Δημόπουλος, είναι ένας ανιχνευτής τρούφας, ο μόνος στην ευρύτερη περιοχή και ένας εκ των επτά περίπου επαγγελματιών στην Ελλάδα που τόλμησαν να επενδύσουν σε ένα προϊον που μοιάζει με …χρυσάφι αλλά η “σοδειά” του παραπέμπει στην αβεβαιότητα της στροφής ενός ζαριού.

Εν προκειμένω, το…ζάρι βρίσκεται στην μύτη ενός τετράποδου λαγωνικού και η ζαριά, εξαρτάται και από την επιδεξιότητα του παίκτη- αφεντικού του. Σε αντίθεση με τα άλλα παίγνια ωστόσο, αυτό αποδίδει υψηλότατο εισόδημα, εκτός και αν ο καιρός έχει τα νεύρα του οπότε, συννεφιάζει και το ταμείο.

Ως επί το πλείστον όμως ο καιρός έχει ευνοϊκά γυρίσματα και ο Δημήτρης, αυτός ο ανήσυχος τύπος που αποφάσισε αποκέντρωση και δήλωσε μόνιμος κάτοικος Χαλανδρίτσας έρχεται να αποδείξει ότι σε αυτή τη ζωή το πιο σημαντικό ρήμα είναι το «θέλω». Αυτό που δεν καταλαβαίνει ούτε από κρίση και που μπορεί να αφήνει στην τσέπη σου ένα σεβαστό ποσό κάθε μήνα.

Πηγή: thebest.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε