Δευτέρα, 21 Οκτ.
22oC Αθήνα

Αχαΐα: Παραδόθηκε ο πατέρας για να γίνει ο γάμος – Το ξέφρενο γλέντι παραλίγο να ματαιώσει την τελετή

Αχαΐα: Παραδόθηκε ο πατέρας για να γίνει ο γάμος – Το ξέφρενο γλέντι παραλίγο να ματαιώσει την τελετή
pelop.gr

Κωμικοτραγικές σκηνές στην Αχαΐα. Ένα προγαμιαίο γλέντι που διοργανώθηκε στα «τσιγγάνικα» εξελίχθηκε σε μεταμεσονύκτιο θρίλερ για τις δύο οικογένειες των μελλόνυμφων.

Περίπου 300 άτομα βρίσκονταν συγκεντρωμένα, το βράδυ του Σαββάτου (04.06.2022) έξω από το σπίτι της νύφης στα «τσιγγάνικα» στην Κάτω Αχαΐα με τη μουσική να παίζει στη διαπασών, γιορτάζοντας δεόντως τον επικείμενο γάμο που ήταν προγραμματισμένος για την Κυριακή (05.06.2022).

Λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, ισχυρή αστυνομική δύναμη έκανε αισθητή την παρουσία της με το γλέντι να διαλύεται, με τους συμμετέχοντες – σύμφωνα με μαρτυρίες στην «Πελοπόννησο της Δευτέρας» – να τρέπονται σε φυγή και τελικώς να συλλαμβάνεται η μητέρα της νύφης, αφού ο πατέρας της που αναζητείτο ως ο διοργανωτής είχε εξαφανιστεί!

Μετά από ολονύκτιες διαβουλεύσεις όλων των εμπλεκομένων, ο «καταζητούμενος» εμφανίστηκε αυτοβούλως στο αστυνομικό τμήμα, νωρίς το πρωί της Κυριακής (05.06.2022).

Για το περιστατικό ενημερώθηκε η εισαγγελέας, με προφορική εντολή της οποίας οι συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι, ωστόσο, ορίστηκε τακτική δικάσιμος για διατάραξη κοινής ησυχίας.

Ευτυχώς, ο γάμος έγινε κανονικά και το γλέντι πραγματοποιήθηκε σε μαγαζί της περιοχής, χωρίς άλλα «παρατράγουδα».

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις