Τρίτη, 23 Ιουλ.
37oC Αθήνα

Αχαϊα: Βάζουν αγγελίες σε εφημερίδες για το σπέρμα τους!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Όλο και περισσότεροι βάζουν αγγελίες σε εφημερίδες της Πάτρας για να κερδίσουν χρήματα – Ποιος όμως μπορεί να γίνει δωρητής σπέρματος;

«Κύριος πουλά το σπέρμα του για γέννηση παιδιών. Τηλ. …»! Αυτό είναι το περιεχόμενο της μικρής αγγελίας που έφθασε προ ημερών στα γραφεία της εφημερίδας «7 μέρες αγγελίες».

Φαίνεται πως λόγω της κρίσης, Πατρινοί έφθασαν πλέον στο σημείο να πωλούν το σπέρμα τους για να μπορέσουν να κερδίσουν κάποια χρήματα. Βέβαια αυτό που δεν γνωρίζουν οι περισσότεροι είναι πως για να γίνει κάποιος δωρητής σπέρματος θα πρέπει πρώτα να περάσει από ειδικές εξετάσεις, να ελεγχθεί η ποιότητά του, να γίνει ιατρικός έλεγχος σε σχέση με πιθανές ασθένειες και στη συνέχεια να εγκριθεί η δωρεά.

Σύμφωνα με το pelop.gr, κάποιοι πάνω στην απόγνωσή τους, προσπαθούν να παρακάμψουν τις εξετάσεις και να έρθουν σε απευθείας συνεννόηση με τους ενδιαφερόμενους που πιθανότατα να μην γνωρίζουν, τις διαδικασίες που απαιτούνται.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως κάθε φορά που κάποιος δίνει το σπέρμα του αποζημιώνεται με ένα ποσό που κυμαίνεται γύρω στα 100 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Αχαϊα: ”Ο ένας με κρατούσε και ο άλλος με βίαζε” – Μαρτυρική νύχτα για 16χρονο!

Βοιωτία: Τον λήστεψαν και τον σκότωσαν – Τον βρήκε νεκρό η αδερφή του!

Λευκάδα: Ζήτησε παγωτό και… πλήρωσε την καταγωγή του – Σάλος για την επίθεση σε 10χρονο παιδί!

Εύβοια: Ο κοστουμαρισμένος Αλβανός έκρυβε ένα ”ένοχο” μυστικό 13 ετών…


Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε