Τετάρτη, 17 Ιουλ.
36oC Αθήνα

Αχαΐα: Βιασμός 62χρονης γυναίκας σε χωράφι από 23χρονο Αφγανό που ομολόγησε

Αχαΐα: Βιασμός 62χρονης γυναίκας σε χωράφι από 23χρονο Αφγανό που ομολόγησε
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Ο βιασμός έχει συνταράξει τα Νιφορέικα στην Αχαΐα. Ο 23χρονος Αφγανός εντοπίστηκε και συνελήφθη. Αμέσως μετά ήρθε η ομολογία του, για το έγκλημα…

Ο βιασμός καταγγέλθηκε από την άτυχη γυναίκα στην αστυνομία και οι έρευνες στην Αχαΐα ξεκίνησαν ταχύτατα. Ο 23χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη. Σύμφωνα με το pelop.gr, ομολόγησε στις Αρχές και ουσιαστικά επιβεβαίωσε τα λόγια και τις περιγραφές της άτυχης 62χρονης για τη φρίκη που έζησε. Ο νεαρός φέρεται να την ακινητοποίησε και να την κακοποίησε σεξουαλικά σε χωράφι. Η γυναίκα κατάφερε στο τέλος να απομακρυνθεί όταν τον χτύπησε στο κεφάλι. Το λόγο έχει πλέον η δικαιοσύνη, με την τοπική κοινωνία να είναι ανάστατη.

Όλα έγιναν στα Νιφορέικα στην Αχαΐα. Ο συλληφθείς, είναι ένας 23χρονος Αφγανός ο οποίος διέμενε παράνομα στην χώρα μας τα τελευταία 3 χρόνια.

Όλα ξεκίνησαν όταν το απόγευμα της Κυριακής 12 Μαΐου ο 23χρονος προσέγγισε την 62χρονη που βρισκόταν σε ένα χωράφι και  πραγματοποιούσε αγροτικές εργασίες. Με το πρόσχημα της αναζήτησης εργασίας, ο 23χρονος πλησίασε την 62χρονη και την ακινητοποίησε. Παρά τις προσπάθειες της γυναίκας να ξεφύγει, ο 23χρονος την βίασε.

Ο εφιάλτης για την 62χρονη τελείωσε όταν κατάφερε με το χέρι της να πιάσει ένα σφυρί που βρισκόταν κοντά της και να τον χτυπήσει τραυματίζοντάς τον στο κεφάλι.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε από συγγενικό του πρόσωπο στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας, για την παροχή πρώτων βοηθειών, ενώ στο πλαίσιο άμεσων αναζητήσεων οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Δυτικής Αχαΐας, εντόπισαν τον κατηγορούμενο και τον προσήγαγαν στο Τμήμα Ασφάλειας Δυτικής Αχαΐας, όπου συνελήφθη.

Ο 23χρονος ομολόγησε την πράξη του κατά την σύλληψή του και πλέον ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Πατρών, καλείται να αποφασίσει για την τύχη του.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις