Τοπικά Νέα

Αυτοκίνητο συγκρούστηκε με νταλίκα – Νεκρές δύο μοναχές στις Σέρρες

Δύο μοναχές, ηλικίας 48 και 73 ετών, έχασαν τη ζωή τους και άλλη μια τραυματίστηκε, σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στο 9ο χιλιόμετρο Σερρών – Θεσσαλονίκης, έξω από το κοινοτικό διαμέρισμα Λευκώνα.

Σύμφωνα με την τροχαία, το ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι τρεις μοναχές, οι οποίες ζούσαν στη μονή Προφήτη Ηλία, στο Άγιο Πνεύμα Σερρών, συγκρούστηκε με νταλίκα, χωρίς να διευκρινιστεί μέχρι στιγμής κάτω από ποιες συνθήκες σημειώθηκε το τροχαίο δυστύχημα.

Άνδρες της πυροσβεστικής απεγκλώβισαν νεκρές από τα συντρίμμια τις δύο μοναχές, ενώ η τρίτη, ηλικίας 41 ετών, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών.
 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τοπικά Νέα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Τοπικά Νέα: Περισσότερα άρθρα