Τετάρτη, 14 Αυγ.
37oC Αθήνα

Αυτοκτονία στο Ρέθυμνο: Ο ανήλικος γιος βρήκε νεκρό τον 37χρονο πατέρα του

Αυτοκτονία στο Ρέθυμνο: Ο ανήλικος γιος βρήκε νεκρό τον 37χρονο πατέρα του

Τους λόγους που τον οδήγησαν στην αυτοκτονία περιγράφει ο 37χρονος αυτόχειρας σε σημείωμα που άφησε στον τόπο της τραγωδίας στο Ρέθυμνο.

Ακόμα μία αυτοκτονία στην Κρήτη και το Ρέθυμνο, με έναν 37χρονο άντρα, να βάζει τέλος στη ζωή του. Τραγική φιγούρα ο ανήλικος γιος του, που ήταν εκείνος που εντόπισε πρώτος, τη σορό του πατέρα του. Ο αυτόχειρας άφησε σημείωμα, μέσα από το οποίο εξηγεί τους λόγους, που τον οδήγησαν στο να γράψει τον επίλογο της ζωής του. Η τραγική είδηση έχει συνταράξει μια ολόκληρη περιοχή, με ανθρώπους που γνωρίζουν την οικογένεια, να προσπαθούν να στηρίξουν όσο και όπως μπορούν, τους στενούς συγγενείς του 37χρονου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν χθες το απόγευμα (13-08-2024), σε χωριό του νομού Ρεθύμνου όταν ένας 37χρονος έφυγε από το σπίτι του, μπήκε στο αυτοκίνητό του, απομακρύνθηκε μερικά μέτρα, βγήκε από το αυτοκίνητο και αυτοπυροβολήθηκε.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, το άψυχο σώμα του αντίκρισε ο ανήλικος γιος του που σε κατάσταση σοκ ειδοποίησε τις αρχές.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με τους διασώστες να μην μπορούν να προσφέρουν κάποια βοήθεια στον άτυχο άνδρα ενώ αστυνομικοί που βρέθηκαν στον χώρο της τραγωδίας βρήκαν ένα σημείωμα, εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους έδωσε τέλος στην ίδια του τη ζωή.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις