Site icon NewsIT

Αυτοκτονία στο Ρέθυμνο: Βρήκε νεκρό τον 49χρονο αυτόχειρα στον Μυλοπόταμο ο αδερφός του

15.08.2024 | 10:16
Αυτοκτονία στο Ρέθυμνο: Βρήκε νεκρό τον 49χρονο αυτόχειρα στον Μυλοπόταμο ο αδερφός του

Íåêñüò áíáóýñèçêå áðü Üíäñåò ôçò ÐõñïóâåóôéêÞò Õðçñåóßáò Íáõðëßïõ êáé ôïõ ÅÊÁ Áñãïëßäïò Ýíáò çëéêéùìÝíïò Üíäñáò ðïõ åðÝâáéíå óå É× áõôïêßíçôï êáé Ýðåóå óå ãêñåìü, óôçí ðåñéï÷Þ Êïíäýëé ôïõ äÞìïõ ÍáõðëéÝùí, ôï ÓÜââáôï 21 Óåðôåìâñßïõ 2019. (EUROKINISSI/ÂÁÓÉËÇÓ ÐÁÐÁÄÏÐÏÕËÏÓ)

Η αυτοκτονία στο Ρέθυμνο σκόρπισε θλίψη στον Μυλοπόταμο, με τους αστυνομικούς να προσπαθούν να φωτίσουν κάθε πτυχή της τραγωδίας.

Ανάστατος ο Μυλοπόταμος και το Ρέθυμνο από τη νέα αυτοκτονία που σημειώθηκε την Τετάρτη 14 Αυγούστου του 2024. Τραγική φιγούρα, ο αδερφός του 49χρονου αυτόχειρα, που ήταν εκείνος που αντίκρισε πρώτος τις σκληρές εικόνες με τη σορό του άντρα. Οι αστυνομικοί που ενημερώθηκαν και έσπευσαν στο σημείο, προσπαθούν να διαπιστώσουν όλα όσα κρύβονται πίσω από την τραγωδία. Το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας αποκλείστηκε και η αυτοκτονία πιστοποιήθηκε από γιατρούς, στο νοσοκομείο της πόλης.

Ο άνδρας βρέθηκε νεκρός χθες το βράδυ, παραμονή της εορτής του Δεκαπενταύγουστου, απαγχονισμένος σε χωριό του δήμου Μυλοποτάμου μέσα στο ποιμνιοστάσιο του αδερφού του.

Σύμφωνα με το neakriti.gr, τον 49χρονο αναζητούσε ο αδερφός του από νωρίς και ήταν εκείνος που βρήκε το άψυχο σώμα του και κάλεσε τις Αρχές.

Δεν έχει γίνει γνωστό τι οδήγησε τον 49χρονο να προχωρήσει σε αυτήν την πράξη, όπως επίσης και εάν άφησε κάποιο ιδιόχειρο σημείωμα εξηγώντας τους λόγους, με την αστυνομία να ερευνά το περιστατικό. 

Πρόκειται για τη δεύτερη αυτοχειρία μέσα σε δύο 24ωρα, καθώς προχθές Τρίτη τέλος στη ζωή του έδωσε ένας 37χρονος, πατέρας τριών παιδιών, που αυτοπυροβολήθηκε με καραμπίνα κοντά στις Μέλαμπες και τον βρήκε το ανήλικο παιδί του να κείτεται νεκρός σε αγροτικό δρόμο κοντά στο σπίτι τους. 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version