Τρίτη, 3 Σεπτ.
28oC Αθήνα

Δάκρυσε η Εύβοια στην κηδεία του 19χρονου που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Δάκρυσε η Εύβοια στην κηδεία του 19χρονου που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στην Εύβοια όπου οικογένεια, φίλοι και συγγενείς είπαν το τελευταίο «αντίο» στον 19χρονο Γιάννη Κικίδη ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα στο απόγευμα της Παρασκευής (30.08.2024) μαζί με την κοπέλα του Ελένη.

Η Εύβοια προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της αφού για ακόμη μία φορά θρηνεί δύο νέα παιδιά που άφησαν την τελευταία τους πνοή μετά από τροχαίο δυστύχημα.

Σήμερα το απόγευμα (03.09.2024) στην Ερέτρια ράγισαν και τα σίδερα. Τα αγαπημένα πρόσωπα του Γιάννη βρέθηκαν στον Ιερό Ναό της Παραβουνιώτισσας και με δάκρυα στα μάτια και λευκά λουλούδια στα χέρια τον αποχαιρέτησαν.

Οι κεντρικοί δρόμοι της περιοχής έκλεισαν ώστε να μπορέσουν οι φίλοι του να τον συνοδεύσουν με τα χέρια τους στην τελευταία του κατοικία.

Ο θρήνος για το κακό που βρήκε την τοπική περιοχή είναι ακόμη μεγαλύτερος αφού ο Γιάννης είχε χάσει τον πατέρα του στις αρχές του ίδιου μήνα, σύμφωνα με το evima.gr.

Ο πρόεδρος της ομάδας, Γιώργος Πεππές, μιλώντας στο Star, εξέφρασε την οδύνη του:

«Ήταν ένα παιδί πολύ αγαπητό στην ομάδα. Χθες (σ.σ. μία ημέρα πριν το τροχαίο) στην προπόνηση δεν μπορούσε να έρθει, μου είχε ζητήσει άδεια. Αν ήταν στην προπόνηση, θα ήταν αλλιώς τα πράγματα».

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις