Τετάρτη, 17 Ιουλ.
35oC Αθήνα

Δελφοί: Σκοτώθηκε 63χρονος όταν έπεσε από μπαλκόνι σπιτιού μπροστά στη γυναίκα του

Δελφοί: Σκοτώθηκε 63χρονος όταν έπεσε από μπαλκόνι σπιτιού μπροστά στη γυναίκα του
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Οι Δελφοί στο επίκεντρο για τον θάνατο του 63χρονου. Ο άντρας σκοτώθηκε όταν βρέθηκε στο κενό από μπαλκόνι σπιτιού. Την τραγωδία, είδε με τα μάτια της, η γυναίκα του.

Μια άτυχη στιγμή όπως φαίνεται, στάθηκε αρκετή για να χάσει τη ζωή του, ένας 63χρονος άντρας. Οι Δελφοί παραμένουν ανάστατοι από την τραγωδία που σημειώθηκε σε χωριό του δήμου. Το θύμα βρέθηκε στο κενό από μικρό ύψος και σκοτώθηκε. Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, χωρίς να χαθεί χρόνος, αλλά οι γιατροί απλώς διαπίστωσαν πως είχε ήδη χάσει τη μάχη, για να κρατηθεί στη ζωή. Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν δυστύχημα. Έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, ενώ η αυτοψία των αστυνομικών δεν έφερε στοιχεία που να οδηγούν σε αυτοκτονία.

Ο 63χρονος έχασε τη ζωή του το πρωί της Δευτέρας (08-07-2024) στο σπίτι που έμενε μπροστά στα μάτια της γυναίκας του. Ο άτυχος άνδρας μόλις είχε σηκωθεί από την καρέκλα στη βεράντα του σπιτιού του, που βρίσκεται σε χωριό της Δημοτικής Ενότητας Γραβιάς του Δήμου Δελφών, όταν αισθάνθηκε ζαλάδα με αποτέλεσμα να πέσει από μικρό ύψος στο έδαφος.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, αμέσως ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο που διακόμισε τον 63χρονο άνδρα στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από τον Αστυνομικό Σταθμό Γραβιάς που έχει την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λαμίας.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις