Τοπικά Νέα

Διπλός… σεισμός τα ξημερώματα στην Κρήτη

Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 5.37 τα ξημερώματα της Κυριακής στα ανοικτά των Χανίων.

Σύμφωνα με την αυτόματη, προκαταρκτική λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, το εστιακό υποθαλάσσιο βάθος της δόνησης εντοπίζεται στα 24 χιλιόμετρα. Όσο για το επίκεντρο του σεισμού, εντοπίζεται στα 83 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά των Χανίων.

Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στις 5.50 τα ξημερώματα της Κυριακής σεισμική δόνηση σημειώθηκε στα ανοιχτά της Γαύδου.

Σύμφωνα με την αυτόματη, προκαταρκτική λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, η δόνηση ήταν μεγέθους 3,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σε εστιακό υποθαλάσσιο βάθος 39 χιλιομέτρων.

Πηγή: cretapost

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τοπικά Νέα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Τοπικά Νέα: Περισσότερα άρθρα