Τρίτη, 29 Οκτ.
18oC Αθήνα

Δύο τροχαία μέσα σε λίγη ώρα έγιναν στο Ηράκλειο!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Μετά την εκτροπή ενός αυτοκινήτου στην Εθνική Οδό, στο ύψος του κακού Όρους, έγινε ακόμη ένα τροχαίο ατύχημα, αυτή τη φορά μέσα στην πόλη του Ηρακλείου.

Το πρώτο τροχαίο έγινε λίγο μετά τις 4 το απόγευμα της Πέμπτης στο Ηράκλειο και συγκεκριμένα στην Εθνική Οδό στο ύψος του Κακού Όρους όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 85χρονος άνδρας ξέφυγε από την πορεία του με αποτέλεσμα να χτυπήσει στην προσταευτική νησίδα.

Το τροχαίο σημειώθηκε λίγα μέτρα μετά το ΚΤΕΟ στο ρεύμα προς Ηράκλειο και σύμφωνα με πληροφορίες ο 85χρονος που εγκλωβίστηκε στο αυτοκίνητό του, τραυματίστηκε ελαφρά στο κεφάλι.

Στο σημείο πήγαν και δυνάμεις της 3ης ΕΜΑΚ προκειμένου να απεγκλωβίσουν τον τραυματία ωστόσο οι διασώστες του ΕΚΑΒ κατάφεραν να τον βγάλουν εγκαίρως από το όχημα και στη συνέχεια να τον μεταφέρουν στο εφημερεύον νοσοκομείο.

Το δεύτερο τροχαίο, σύμφωνα με πληροφορίες, σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Ευμαθίου και Ανθέων στις Μεσαμπελιές όταν κάτω από άγνωστες για την ώρα συνθήκες ένα αυτοκίνητο τύπου τζιπ συγκρούστηκε με διερχόμενο αυτοκίνητο.

Από τη σύγκρουση το ΙΧ γύρισε στο πλάι με την μεριά του συνοδηγού να βρίσκεται στον αέρα.
Τυχερός ωστόσο ο οδηγός του ΙΧ που κατάφερε να βγει μόνος του από το αυτοκίνητο χωρίς να τραυματιστεί.

Πηγή: ekriti

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε