Πέμπτη, 22 Αυγ.
35oC Αθήνα

Δυστύχημα με παραπέντε στην Ξάνθη: «Έφυγε ένας άγγελος όχι άνθρωπος» λέει η γυναίκα του 33χρονου

Δυστύχημα με παραπέντε στην Ξάνθη: «Έφυγε ένας άγγελος όχι άνθρωπος» λέει η γυναίκα του 33χρονου

Συγκλονίζει, μιλώντας στο newsit.gr η σύζυγος του 33χρονου που έχασε τη ζωή του σε πτήση με παραπέντε στην Ξάνθη. «Έφυγε ένας άγγελος, όχι άνθρωπος», είπε απαρηγόρητη.

«Ήταν παρά πολύ καλός άνθρωπος. Τόση καλοσύνη δεν είχα ξανά δει ποτέ», εξομολογείται στο newsit.gr η γυναίκα του 33χρονου που βρήκε τραγικό θάνατο το απόγευμα της Τετάρτης (21.08.2024) κατά τη διάρκεια της πτήσης του με παραπέντε στην Ξάνθη.

«Έφυγε ένας άγγελος, όχι άνθρωπος» λέει η χήρα του αδικοχαμένου άντρα.

Οι δυο τους ήταν πολλά χρόνια μαζί αλλά μόλις τον περσινό Σεπτέμβριο αποφάσισαν να δεθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου. «Ούτε ένας χρόνος από τον γάμο μας δεν πέρασε. Το παιδάκι μας είναι 18 μηνών».

Η γυναίκα του τον αποχαιρέτησε με μία ανάρτηση στο Facebook, γράφοντας για τον άνθρωπό της που έφυγε τόσο ξαφνικά από τη ζωή:

«Αβάσταχτος ο πόνος αγάπη μου. Καλό ταξίδι. Θα σε αγαπάω για πάντα».

Το παιχνίδι της μοίρας πολύ σκληρό για την οικογένεια του 33χρονου στην Μυτιλήνη από όπου καταγόταν ο άτυχος 33χρονος, καθώς τα προηγούμενα χρόνια είχε χάσει τα δύο αδέρφια του σε τροχαία, με τη μητέρα να είναι τραγική φιγούρα αφού έχασε τόσο άδικα και τρίτο παιδί.

Πριν τρεις μέρες μάλιστα, ο αδικοχαμένος άντρας δημοσιοποίησε μία ανάρτηση, που την είχε «ανεβάσει» πριν πέντε χρόνια, αφιερωμένη στα νεκρά αδέρφια του:

«Δεν φεύγουν οι άνθρωποι. Φυλαχτά γίνονται και τους κουβαλάς μαζί σου», ενώ σε παλαιότερή του ανάρτηση στα social media, φαίνεται ο ίδιος πάνω σε μία μηχανή να δίνει «ραντεβού» με τα αδέρφια του στον ουρανό.

Συγκλονισμένη για τον θάνατο του 33χρονου είναι η τοπική κοινωνία της Λουτρόπολης Θέρμης, στη Μυτιλήνη. Φίλοι, συγγενείς και οι συγχωριανοί του δεν μπορούν να πιστέψουν την απώλεια του και με αναρτήσεις τους στα κοινωνικά δίκτυα εκφράζουν την θλίψη και την συμπαράστασή τους στην οικογένειά του αλλά και στη τραγική μητέρα που έχει χάσει άλλα δύο παιδιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, ο αδικοχαμένος 33χρονος Ραφαήλ ήταν πολύ έμπειρος στις πτήσεις με πολλές ώρες πτήσης, καθώς ήταν εκπαιδευτής του παραπέντε και βρισκόταν στην Ξάνθη για διακοπές μαζί με την οικογένειά του. Την Παρασκευή (23.08.2024) θα επέστρεφαν στη Μυτιλήνη. Όμως, με δικό του εξοπλισμό αποφάσισε να κάνει -όπως φάνηκε- την τελευταία πτήση της ζωής του. Ο νεαρός έπεσε από μεγάλο ύψος και σκοτώθηκε ακαριαία.

Ο άτυχος άνδρας, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ξάνθης χωρίς τις αισθήσεις του και παρά τις προσπάθειες των γιατρών, ο 33χρονος δεν επανήλθε ποτέ.

Τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος στη Μάνδρα του Δήμου Αβδήρων στην Ξάνθη δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά και οι δικοί του άνθρωποι δεν θα πάψουν να αναρωτιούνται το «γιατί».

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις