Site icon NewsIT

Δυστύχημα με παραπέντε στην Ξάνθη: Ο 33χρονος που σκοτώθηκε ήταν το τρίτο παιδί που θρηνεί η ίδια οικογένεια

22.08.2024 | 12:37
Δυστύχημα με παραπέντε στην Ξάνθη: Ο 33χρονος που σκοτώθηκε ήταν το τρίτο παιδί που θρηνεί η ίδια οικογένεια

ÁÈËÇÔÅÓ ÐÁÑÁÐÅÍÔÅ ÓÔÇ ÐÑÅÂÅÆÁ. KYRIAKH 15-3-2020 (EUROKINISSI)

Ανείπωτη τραγωδία στην Ξάνθη, μετά από δυστύχημα με παραπέντε, που στοίχισε τη ζωή σε έναν 33χρονο πατέρα. Τα νέα στοιχεία αποκαλύπτουν άγνωστες συγκλονιστικές πτυχές πίσω από τα όσα συνέβησαν.

Το δυστύχημα στην Ξάνθη σε πτήση με παραπέντε, στοίχισε τη ζωή σε έναν 33χρονο, με τις πληροφορίες που αποκαλύπτονται να φανερώνουν το μέγεθος της τραγωδίας. Το θύμα ήταν πατέρας δύο παιδιών. Στο παρελθόν είχε θρηνήσει τον θάνατο δύο αδερφών του, σε τροχαία δυστυχήματα. Η μητέρα του έχασε και το τρίτο της παιδί. Στενοί συγγενείς και φίλοι της οικογένειας παραμένουν συντετριμμένοι και περιμένουν τις απαντήσεις για την τραγωδία. Όποιες και αν είναι, δεν πρόκειται να μετριάσουν την οδύνη τους.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ο αδικοχαμένος 33χρονος Ραφαήλ ήταν εκπαιδευτής του παραπέντε και βρισκόταν στην Ξάνθη για διακοπές. Λίγο πριν το ταξίδι της επιστροφής στην Μυτιλήνη, αποφάσισε να κάνει μια πτήση με παραπέντε. Ήταν η τελευταία της ζωής του. Ο νεαρός έπεσε από μεγάλο ύψος και σκοτώθηκε ακαριαία.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν αποσαφηνιστεί τα αίτια πίσω από το δυστύχημα με παραπέντε, στη Μάνδρα του Δήμου Αβδήρων στην Ξάνθη. Οι συγχωριανοί του δεν μπορούν να πιστέψουν την απώλεια του και με αναρτήσεις τους στα κοινωνικά δίκτυα εκφράζουν την θλίψη και την συμπαράστασή τους στην οικογένειά του, αλλά και στη τραγική μητέρα. 

Η είδηση του θανάτου του διαδόθηκε γρήγορα από την τοπική εφημερίδα «Φωνή της Ξάνθης», σκορπίζοντας ανείπωτη θλίψη στους συγγενείς, τους φίλους και τους γνωστούς του. Ο εκλιπών ήταν ιδιαίτερα γνωστός στη Μυτιλήνη, τόσο για την επαγγελματική του ιδιότητα ως εκπαιδευτής παραπέντε, όσο και για το πάθος του για το άθλημα.

Συχνά ο 33χρονος απολάμβανε να πετά πάνω από τη Μυτιλήνη, τη γενέτειρά του, όπου είχε αναπτύξει στενές σχέσεις με άλλους λάτρεις του αθλήματος.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version