Site icon NewsIT

e-Christmas: Η μαγεία των Χριστουγέννων στα Τρίκαλα τώρα μοιράζεται και διαδικτυακά

08.12.2020 | 14:54
e-Christmas: Η μαγεία των Χριστουγέννων στα Τρίκαλα τώρα μοιράζεται και διαδικτυακά

Μπορεί φέτος λόγω κορονοϊού να μη λειτουργεί ο Μύλος των Ξωτικών στα Τρίκαλα, υπάρχει όμως μια σειρά γιορτινών ηλεκτρονικών δράσεων για να μοιραστεί η μαγεία των Χριστουγέννων. Ο Δήμος Τρικκαίων, η e-trikala και ο Μύλος των Ξωτικών συνεργάστηκαν με σκοπό – ακόμα και σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες – να μας κρατήσουν συντροφιά τις γιορτές. 

Όπως αναφέρει το trikalavoice.gr, στην ιστοσελίδα 2020.milosxotikon.gr μπορείτε να βρείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσθε για το αυτό το πρωτότυπο χριστουγεννιάτικο ταξίδι στα Τρίκαλα, καθώς και να συμμετάσχετε σε διάφορες δράσεις. 

Ο υπέροχα στολισμένος Ληθαίος ποταμός, οι καρυοθραύστες -που αγαπήθηκαν από τον Μύλο των Ξωτικών του 2019- κοσμούν την κεντρική πλατεία και την κεντρική γέφυρα, οι φωτισμένες γωνιές στο Μουσείο Τσιτσάνη, προσφέρουν χαμόγελο και γιορτινή ατμόσφαιρα. Και όλα αυτά μπορείτε να τα απολαύσετε έστω και από το σπίτι σας. 

Τι μπορείτε να κάνετε:

Συνδεθείτε Live με τον Άη Βασίλη!

Από 15 Δεκεμβρίου 2020 μέχρι την Παραμονή Πρωτοχρονιάς οι μικροί μας φίλοι, θα μπορούν να συνομιλήσουν μέσω βιντεοκλήσης ζωντανά με τον Άη Βασίλη, που θα βρίσκεται στον Μύλο των Ξωτικών!
(Επικοινωνία καθημερινά 12:00-18:00 και μόνο για μικρά παιδιά)

Live Now
Βλέπουμε ζωντανά από τρεις κάμερες άμεσα τα στολισμένα Τρίκαλα
Santa radio
– Γίνε ο DJ των Χριστουγέννων
και στείλTε τη λίστα με τα αγαπημένα σας χριστουγεννιάτικα τραγούδια στο santaradio@milosxotikon.gr, για να παίξουν στο Santa Radio και στο κέντρο της πόλης!

Παιδικές Ευχές στο Santa Radio

Στείλτε ηχογραφημένες τις παιδικές ευχές στο santaradio@milosxotikon.gr για να ακουστούν στα ηχεία στο κέντρο της πόλης και στο Santa Radio, ανάμεσα στα χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Media Gallery
Περισσότερες φωτογραφίες, βίντεο και όμορφες εικόνες από τα στολισμένα χριστουγεννιάτικα Τρίκαλα!

Διαγωνισμός Χριστουγεννιάτικου Στολισμού
Για Τρικαλινούς/ες… διαγωνισμός για:

  • Στολισμό μπαλκονιού διαμερίσματος
  • Στολισμό μονοκατοικίας
  • Στολισμό βιτρίνας καταστήματος
    Αναλυτικές οδηγίες, προθεσμίες, τα πλούσια δώρα, περιέχονται στην ιστοσελίδα 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version