Τοπικά Νέα

“‘Εφυγε” ο διανοούμενος Αντώνης Χελιδώνης – Το συγκλονιστικό τελευταίο του κείμενο

Έφυγε χθες βράδυ από τη ζωή, μόλις στα 49 χρόνια του, ο γεωπόνος Αντώνης Χελιδώνης, γνωστό στέλεχος της Αριστεράς και ένας από τους διανοούμενος του Ηρακλείου.

Ο Αντώνης Χελιδώνης χτυπήθηκε από καρκίνο και μετά από πολύμηνη μάχη χθες βράδυ άφησε την τελευταία του πνοή.

Υπήρξε στέλεχος του Συνασπισμού και της ΔΗΜΑΡ, ενώ διακρινόταν για το οξύ πνεύμα του και τα εξαιρετικά κείμενά του.

Στο τελευταίο του κείμενο, που δημοσίευσε πριν λίγες ημέρες στο blog του tetradioexodou έγραψε:

“Κατοικούσα τότε στο 664
Κατοικούσα  τότε στο 646.
Φοβόμουν ότι πλησίαζε το τέλος.
Όμως δεν γινόταν τίποτα. Η ημερομηνία πήγαινε πάντα μπροστά.
Το ημερολόγιο έγραφε 4 έκτου του 2016”

Η κηδεία του κατά την επιθυμία του θα είναι πολιτική και θα γίνει σήμερα, Παρασκευή, στις 5 το απόγευμα στο νέο κοιμητήριο Ηρακλείου.

Πηγή: candianews
 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τοπικά Νέα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Τοπικά Νέα: Περισσότερα άρθρα