Site icon NewsIT

Έγκλημα στα Γιάννενα: Απολογείται ο ανιψιός που ομολόγησε ότι σκότωσε την 62χρονη θεία του

19.08.2024 | 08:41
Έγκλημα στα Γιάννενα: Απολογείται ο ανιψιός που ομολόγησε ότι σκότωσε την 62χρονη θεία του

Ώρα δικαιοσύνης για το έγκλημα στα Γιάννενα, που έχει συνταράξει το χωριό Περίβλεπτος. Ο 36χρονος ανιψιός φέρεται να έχει ομολογήσει τη δολοφονία της 62χρονης θείας του, που στο παρελθόν τον πρόσεχε.

Απολογείται εντός της ημέρας στον ανακριτή ο 36χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία της 62χρονης θείας του στο χωριό Περίβλεπτος, στα Γιάννενα. Σύμφωνα με πληροφορίες ομολόγησε την πράξη του και μάλιστα η αστυνομία βρήκε την καραμπίνα στο σημείο που είχε υποδείξει. Τα κίνητρα πίσω από το έγκλημα παραμένουν άγνωστα, καθώς ο ίδιος δεν έχει μιλήσει ακόμη και την Παρασκευή 16 Αυγούστου του 2024, ζήτησε προθεσμία για να απολογηθεί.

Ο 36χρονος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Κάτοικος του χωριού μιλώντας στο newsit.gr και αναφερόμενος στην 62χρονη, δήλωσε πως ζούσε τα τελευταία δύο χρόνια στην περιοχή Περίβλεπτος και πως φρόντιζε η ίδια τον ανιψιό της, που ήταν ορφανός από μητέρα κι είχε μόνο τον πατέρα του στη ζωή.

Όπως δήλωσε ο ίδιος κάτοικος, ο φερόμενος ως δράστης ήταν στο παρελθόν παντρεμένος και είχε πρόσφατα χωρίσει, ενώ δεν είχε απασχολήσει με φασαρίες το χωριό. Όπως λένε κάτοικοι του χωριού, η 62χρονη ζούσε μόνη της, ήταν μία πολύ ήσυχη και καλοσυνάτη γυναίκα. Η κόρη της μένει μόνιμα στην Αθήνα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, ο 36χρονος υποστήριξε στις Αρχές, πως η αφορμή πίσω από την πράξη του ήταν το γεγονός ότι η θεία δεν τον άφηνε να διανυκτερεύσει στο σπίτι του πατέρα του στη Λάρισα.

Ωστόσο, οι Αρχές ερευνούν εάν πίσω από τη δολοφονία μπορεί να κρύβονται και οικονομικά κίνητρα καθώς η θεία του 36χρονου τον βοηθούσε οικονομικά.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version