Site icon NewsIT

Έγκλημα στη Θεσσαλονίκη: Παρέσυρε με αυτοκίνητο και σκότωσε 58χρονο

14.08.2024 | 10:42
Έγκλημα στη Θεσσαλονίκη: Παρέσυρε με αυτοκίνητο και σκότωσε 58χρονο

Íåêñïß äýï åñãÜôåò ðïõ ôï ìåóçìÝñé ôçò Ôñßôçò 14 éÏÕ˺ÏÕ 2020, Ýðåóáí óôï êåíü áðü ðïëõêáôïéêßá óôï Ðáëáéü ÖÜëçñï. Ïé äýï åñãÜôåò ðïõ Ýâáöáí ôçí ðïëõêáôïéêßá óôçí ïäü Ôñßôùíïò 12, âñÝèçêáí óôï êåíü üôáí êáôÝññåõóå ôï áíáâáôüñéï. (EUROKINISSI/ÂÁÓÉËÇÓ ÑÅÌÐÁÐÇÓ)

Η παράσυρση 58χρονου από αυτοκίνητο στη Θεσσαλονίκη, ήταν δολοφονική ενέργεια. Οι αστυνομικοί ρίχνουν φως στο έγκλημα, με τους αυτόπτες μάρτυρες της τραγωδίας, να παραμένουν συγκλονισμένοι.

Το έγκλημα στη Θεσσαλονίκη ήταν όπως δείχνουν τα πρώτα στοιχεία προμελετημένο. Ο δράστης περίμενε την κατάλληλη ευκαιρία για να χτυπήσει το θύμα με το αυτοκίνητο που οδηγούσε. Η παράσυρση ήταν σφοδρή και ο άτυχος άντρας δεν άντεξε στο νοσοκομείο που μεταφέρθηκε. Εκτός από τα σοβαρά τραύματα στο σώμα, οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είχε υποστεί και εγκεφαλικό. Προσπάθησαν να αποτρέψουν το μοιραίο αλλά δεν τα κατάφεραν.

Πιο αναλυτικά, στη σύλληψη 38χρονου προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας στη Θεσσαλονίκη, έπειτα από ενημέρωση του Κέντρου Άμεσης Δράσης για παράσυρση 58χρονου άντρα από αυτοκίνητο, σε περιοχή της Δυτικής Θεσσαλονίκης.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο δράστης, οδηγώντας Ι.Χ.Ε. όχημα, κινήθηκε εναντίον του παθόντα και τον παρέσυρε ωθώντας τον σε τοιχίο, τραυματίζοντάς τον στον κορμό.

Ο 58χρονος μεταφέρθηκε σε νοσηλευτικό ίδρυμα της πόλης, όπου υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο και απεβίωσε. Ο 38χρονος ο οποίος συνελήφθη έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές Αρχές για κατοχή, χρήση και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, σωματική βλάβη και ελευθέρωση κρατουμένου.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα. Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, πίσω από την φρικτή δολοφονία, βρίσκονται οικονομικές διαφορές μεταξύ των δύο ανδρών.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version