Δευτέρα, 1 Ιουλ.
27oC Αθήνα

Έγκλημα στη Χαλκίδα: «Τρεις οι ύποπτοι από το άμεσο συγγενικό περιβάλλον της 63χρονης» λέει ο Σταύρος Μπαλάσκας

Έγκλημα στη Χαλκίδα: «Τρεις οι ύποπτοι από το άμεσο συγγενικό περιβάλλον της 63χρονης» λέει ο Σταύρος Μπαλάσκας

Αντίστροφη μέτρηση για την αποκάλυψη της αλήθειας στο έγκλημα που σημειώθηκε στη Χαλκίδα. Η αστυνομική έρευνα έχει προχωρήσει σε βάθος και ο κλοιός σφίγγει όλο και περισσότερο, όπως ανέφερε ο Σταύρος Μπαλάσκας.

Η ώρα της αλήθειας για το έγκλημα στη Χαλκίδα πλησιάζει, με τους αστυνομικούς να έχουν πλέον στα χέρια τους μια σειρά από κρίσιμα στοιχεία για τη δολοφονία. Όλα δείχνουν πως το άτομο ή τα άτομα που σκότωσαν με μίσος την 63χρονη γυναίκα, μέσα στο σπίτι που έμενε, την ήξεραν καλά. Το φονικό σημειώθηκε ακριβώς πριν από δύο εβδομάδες. Τρεις μέρες μετά, το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης έφερε την ανατροπή και έδειξε πως ο θάνατος της 63χρονης προήλθε από πέντε πισώπλατες μαχαιριές που δέχτηκε στον αυχένα.

Ο Σταύρος Μπαλάσκας, ειδικός αστυνομικός αναλυτής, είπε σχετικά με το έγκλημα της Χαλκίδας στο Mega: «Είναι τρεις ύποπτοι από το άμεσο συγγενικό περιβάλλον της 63χρονης. Η μία ύποπτη εξετάζεται, καθώς επίσης εξετάζονται κι όλα τα ενδεχόμενα. Ελέγχονται τα ευρήματα της πίσω πόρτας και το κλειδί που ήταν κάτω από την γλάστρα, παράλληλα, ελέγχονται και δύο μαρτυρίες. Δεν υπάρχουν βίντεο».

Και πρόσθεσε ο ειδικός αστυνομικός αναλυτής: «Οι υποψίες της αστυνομίας έχουν εστιάσει στο άμεσο συγγενικό περιβάλλον».

Η κόρη της αδικοχαμένης γυναίκας που έχει δώσει αλλεπάλληλες καταθέσεις στους αξιωματικούς της αστυνομίας, επαναλαμβάνει πως το μυαλό της, δεν μπορεί να πάει πουθενά. Το έγκλημα δείχνει άσβεστο, αρρωστημένο μίσος για μια ανήμπορη γυναίκα με κινητικά προβλήματα και η ίδια υποστηρίζει από την πρώτη στιγμή, πως η μητέρα της δεν είχε ανοιχτούς λογαριασμούς με κανέναν.

Ο δολοφόνος ή οι δολοφόνοι της γυναίκας φαίνεται πως την έριξαν από την εσωτερική σκάλα και στη συνέχεια τη μαχαίρωσαν 5 φορές στον αυχένα με ένα κουζινομάχαιρο. Το κίνητρο όπως επαναλαμβάνει ο δικηγόρος της κόρης της, θα οδηγήσει τους αστυνομικούς στην ταυτότητα του δράστη ή των δραστών, όπως πιστεύει.

Η κόρη της 63χρονης έχει δώσει εντολή στον δικηγόρο της, να την ενημερώνει διαρκώς και κάνει εκκλήσεις σε όποιον γνωρίζει το οτιδήποτε να σπεύσει στην αστυνομία και να μιλήσει. Η αστυνομική έρευνα στη Χαλκίδα έχει μπει πλέον στην τελική της ευθεία και όλα δείχνουν ότι σύντομα θα ολοκληρωθεί με στοιχεία αδιάσειστα για το έγκλημα που πάγωσε την τοπική κοινωνία.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις