Δευτέρα, 29 Ιουλ.
28oC Αθήνα

Εκλογές 2015 – Αντώνης Σαμαράς: Το δείπνο στην Κυπαρισσία και η έντονη συζήτηση!

ΦΩΤΟ από tharrosnews.gr
ΦΩΤΟ από tharrosnews.gr

Εκλογές 2015: Στην ταβέρνα εκτός φίλους και συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά, υπήρχαν και πολίτες που δεν τον ψήφισαν στις τελευταίες εκλογές

Στην Κυπαρισσία βρέθηκε από νωρίς προχθές το απόγευμα (08-09-2015) μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος της Ν.Δ. Αντώνης Σαμαράς, στο πλαίσιο της περιοδείας του στη Μεσσηνία.

Ο δήμαρχος Τριφυλίας, Παναγιώτης Κατσίβελας, επέλεξε να γευθεί ο πρώην πρωθυπουργός τα λαχταριστά εδέσματα της ψησταριάς «Ο Πλάτανος», στην Πάνω Πόλη Κυπαρισσίας. Στο τραπέζι, ο κ. Σαμαράς, εκτός από το δήμαρχο Τριφυλίας, με τον οποίο συνδέονται και με στενούς συγγενικούς δεσμούς, είχε συνεργάτες του δημάρχου, εκλεγμένους και αποτυχόντες υποψηφίους του συνδυασμού του, καθώς και λιγοστά τοπικά στελέχη της Ν.Δ.

ΦΩΤΟ από tharrosnews.gr

Στο τραπέζι όμως δεν ήταν μόνο Νεοδημοκράτες, αλλά και άτομα από άλλους κομματικούς χώρους, ακόμη και αριστεροί. Η κουβέντα που είχε ο κ. Σαμαράς με το δήμαρχο, τους συνεργάτες του και τα υπόλοιπα άτομα ήταν χαλαρή, ενώ ο ίδιος έδειχνε ιδιαίτερα ευδιάθετος και ανακουφισμένος που πλέον, δεν έχει στις πλάτες του το βαρύ φορτίο της διακυβέρνησης της χώρας!

«Ο πρόεδρος ξανάνιωσε» είπε στο tharrosnews.gr, άνθρωπος που συνέφαγε μαζί του! Η βραδιά, ωστόσο, εκτός από τα εδέσματα, είχε και λίγη «ένταση» για τον κ. Σαμαρά. Γύρω στα μεσάνυχτα, παρουσιάστηκαν στην παρέα κάποιοι παλιοί γνώριμοι, προσωπικοί και πολιτικοί φίλοι του πρώην πρωθυπουργού, από τα πρώτα του βήματα στην πολιτική, οι οποίοι είχαν έντονη συζήτηση μαζί του, με αιχμές και μπηχτές.

Η ένταση, πάντως, όσο περνούσε η ώρα κόπαζε και ο κ. Σαμαράς, στη συνέχεια, έδειχνε πως χάρηκε με την επίσκεψή του στην πόλη, από την οποία αναχώρησε στις 02.00 περίπου τα ξημερώματα, με την υπόσχεση πως θα περάσει ξανά, στο πλαίσιο της προεκλογικής περιόδου!

ΦΩΤΟ από tharrosnews.gr

Πηγή: tharrosnews.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε