Παρασκευή, 19 Ιουλ.
32oC Αθήνα

Εκλογές ΝΔ: Γυναίκα προσπάθησε να ψηφίσει δύο φορές στην Πρέβεζα με δύο ταυτότητες!

ΦΩΤΟ από mypreveza.gr
ΦΩΤΟ από mypreveza.gr

Μεγάλη είναι η προσέλευση των Νεοδημοκρατών της Πρέβεζας στις κάλπες που έχουν στηθεί για την εκλογή νέου προέδρου στην Νέα Δημοκρατία. Μέχρι στιγμής σύμφωνα με τα στοιχεία έχουν ψηφίσει πάνω από 300 άνθρωποι ενώ οι ουρές στα εκλογικά κέντρα είναι μεγάλες.

Από την εκλογική διαδικασία δεν έλειψαν και τα ευτράπελα, καθώς μία κυρία προσπάθησε να ψηφίσει με 2 ταυτότητες, αυτήν που ισχύει και την παλιά της, την οποία προφανώς παρότι έχει δηλώσει κλοπή ή απώλεια στην Αστυνομία, την έχει κρατήσει για καλό και για κακό…

Θεωρώντας λοιπόν ότι σήμερα θα της φανεί χρήσιμη, προσπάθησε να ψηφίσει δύο φορές, όμως αυτό δεν έγινε, καθώς οι υπεύθυνοι της εκλογικής διαδικασίας την εμπόδισαν. Αυτό βέβαια συνέβη στο εκλογικό κέντρο στην Λαϊκή Αγορά, κανείς δεν ξέρει αν αυτή η κυρία προσπαθήσει να πάει σε κάποιο άλλο εκλογικό κέντρο του Νομού και αν θα καταφέρει τελικά να διπλοψηφίσει!

ΦΩΤΟ από mypreveza.gr

Γύρω στις 12:00 και αφού περίμενε υπομονετικά να έρθει η σειρά του το κομματικό του χρέος εκτέλεσε και ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό Πρέβεζας κ. Στέργιος Γιαννάκης.

Πηγή: mypreveza

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε