Site icon NewsIT

Εξαφάνιση στο Ρέθυμνο: 55χρονος δηλώθηκε ως αγνοούμενος δυο μήνες μετά από την ημέρα που χάθηκαν τα ίχνη του

29.08.2024 | 11:12
Εξαφάνιση στο Ρέθυμνο: 55χρονος δηλώθηκε ως αγνοούμενος δυο μήνες μετά από την ημέρα που χάθηκαν τα ίχνη του

Óôü÷ïò áãíþóôùí äñáóôþí Ýãéíå ëßãï ðñéí ôéò 5 ôá îçìåñþìáôá, ÁÔÌ ðïõ Þôáí ôïðïèåôçìÝíï óôçí ðñüóïøç óïõðåñìÜñêåô åðß ôçò Ë. Äçìïêñáôßáò 60, óôçí Çëéïýðïëç,Ôñßôç 4 Éïõíßïõ 2019 (EUROKINISSI/ÓÔÅËÉÏÓ ÌÉÓÉÍÁÓ)

Συνεχείς έρευνες στο Ρέθυμνο για την εξαφάνιση του 55χρονου άντρα, που παραμένει αγνοούμενος από τα τέλη Ιουνίου.

Θρίλερ στο Ρέθυμνο μετά τη δήλωση για την εξαφάνιση 55χρονου άντρα. Ο μεσήλικας παραμένει αγνοούμενος, με άτομα από το στενό του περιβάλλον, να ψάχνουν σε κάθε πιθανό και απίθανο σημείο της πόλης, για ένα ίχνος ζωής. Αυτό που προβληματίζει και δυσκολεύει τις προσπάθειες των αστυνομικών, είναι ότι έχουν περάσει πάνω από δύο μήνες, από την ημέρα που χάθηκαν τα ίχνη του.

Στις 22 Ιουνίου 2024 εξαφανίστηκε από την περιοχή του Ρεθύμνου ο Τζαμπάρ Χουσείν, 55 ετών. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» που ενημερώθηκε την Τετάρτη 28 Αυγούστου για την εξαφάνιση, προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικα κατόπιν αιτήματος του οικείου του περιβάλλοντος, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Τζαμπάρ Χουσείν έχει ύψος 1,75 μ., κανονικό βάρος, έχει μαύρα μαλλιά και μαύρα μάτια, ενώ είναι άγνωστο τι φορούσε την ημέρα που εξαφανίστηκε.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version