Site icon NewsIT

Ελένη Τοπαλούδη: Οργή και σπαραγμός στο ετήσιο μνημόσυνο – Ράγισε καρδιές το μοιρολόι της μάνας της – video

25.11.2019 | 09:36
Ελένη Τοπαλούδη: Οργή και σπαραγμός στο ετήσιο μνημόσυνο – Ράγισε καρδιές το μοιρολόι της μάνας της – video

Πέρασε ένας χρόνος από τον βιασμό και τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη. Για τους γονείς της, η πληγή παραμένει πάντα ανοιχτή...

Ράγισαν καρδιές στο Διδυμότειχο στο ετήσιο μνημόσυνο για την Ελένη Τοπαλούδη, το πρωί της Κυριακής (24-11-2019). Πόνος, θλίψη, οργή και πολλά αναπάντητα «γιατί», για τους στενούς συγγενείς της αδικοχαμένης φοιτήτριας.

Η μητέρα της δεν άντεξε και λύγισε μπροστά στον τάφο του παιδιού της, έναν χρόνο από τη δολοφονία της, στη Ρόδο. Το STAR βρέθηκε στο μνημόσυνο και πρόβαλλε αποκλειστικές εικόνες.

Ο πατέρας της φοιτήτριας Γιάννης προσπαθούσε να βρει το κουράγιο να στηρίξει την χαροκαμένη μάνα, ανεβαίνοντας οι δυο τους και ο γιος τους, τον δικό τους “Γολγοθά”. Τα δάκρυα δε λένε να στερέψουν. Στην εκκλησία της γειτονιάς της ήταν όλοι εκεί…

Η ζωή των γονιών της έχει σταματήσει σε εκείνη την ημέρα που έφυγε η Ελένη Τοπαλούδη για πάντα. «Ούτε θέλουμε να βγαίνουμε έξω, ούτε θέλουμε να πηγαίνουμε σε διάφορες εκδηλώσεις. Είναι τέτοια η ψυχολογική μας φόρτιση. Έχουμε χάσει κάθε έννοια για ζωή, το σπίτι μας έχει γίνει ο τάφος μας», λέει συγκινημένος στον ΑΝΤ1 ο πατέρας της αδικοχαμένης κοπέλας.

Στις 13 Ιανουαρίου οι μνήμες θα αναβιώσουν, καθώς η υπόθεση του βιασμού και της δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη, θα οδηγηθεί στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών. Για την οικογένεια, όμως, όποια και αν είναι η απόφαση δεν αλλάζει τίποτα.

«Είναι ο ψυχολογικός Γολγοθάς που θα περάσουμε. Αντί τον Γολγοθά να τον περνάνε οι θύτες, δυστυχώς θα τον περάσουμε εμείς, τα θύματα. Το αν θα δικαιωθεί η ψυχή της Ελένης με την απόφαση της ποινής αυτά είναι λόγια του αέρα. Πίσω δεν γυρίζει η Ελενίτσα μας», λέει στον ο κ. Τοπαλούδη και προσθέτει: «Δεν μπορεί εμάς να μας καταδικάζουν ισόβια σε ψυχικό θάνατο. Ισόβια. Το λέει ένας έρμος χαροκαμένος πατέρας και εύχομαι να μην ξανά βρεθεί τέτοιος».

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version