Πέμπτη, 18 Ιουλ.
32oC Αθήνα

Ενδοοικογενειακή βία στη Λάρισα: Καταδίκη άντρα που χτύπησε την σύζυγο και σκότωσε τον σκύλο τους με αεροβόλο

Ενδοοικογενειακή βία στη Λάρισα: Καταδίκη άντρα που χτύπησε την σύζυγο και σκότωσε τον σκύλο τους με αεροβόλο

Αυλαία σε ακόμα μια υπόθεση για ενδοοικογενειακή βία στη Λάρισα, με τον κατηγορούμενο να καταδικάζεται. Η σύζυγός του, που τον είχε καταγγείλει αποφάσισε να σταθεί στο πλευρό του.

Η καταγγελία της γυναίκας στη Λάρισα, για ενδοοικογενειακή βία, είχε γίνει στην αστυνομία πριν από τρία χρόνια. Ο σύζυγός της, είχε συλληφθεί τότε και οδηγήθηκε ενώπιον της δικαιοσύνης. Καταδικάστηκε τόσο για τον ξυλοδαρμό της γυναίκας του, όσο και για την εκτέλεση του σκύλου, που έμενε μαζί τους. Ο ίδιος υποστήριξε πως το ζώο ήταν ετοιμοθάνατο και το λύτρωσε. Η γυναίκα του, που παραμένει κοντά του, ζήτησε την επιείκεια των δικαστών. Έκανε λόγο για προβλήματα στη σχέση τους που ξεπεράστηκαν, χωρίς από εκείνη τη νύχτα να έχει ζήσει ανάλογες σκηνές. 

Όπως ανέφερε ο ίδιος, μια λεκτική διαμάχη με την σύζυγο τον έβγαλε εκτός εαυτού καθώς ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ και την χαστούκισε. Στη συνέχεια πήρε το αεροβόλο και δολοφόνησε τον σκύλο του.

«Ήταν ετοιμοθάνατος, ψυχορραγούσε, έπρεπε να τον λυτρώσω» δήλωσε στο δικαστήριο, ενώ στην δίκη τον υποστήριξε και η σύζυγός του.

Σύμφωνα με το gegonota.news, το ζευγάρι υποστήριξε πως η ζωή τους συνεχίζεται κανονικά. «Όλα τα ψυχολογικά ζητήματα αντιμετωπίζονται με προσοχή και αγωγή» κατέθεσε η σύζυγός του.

 Ο 57χρονος καταδικάστηκε με αναστολή, σε τρία χρόνια για την θανάτωση του σκύλου και σε έναν χρόνο για την οπλοχρησία.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις