Κυριακή, 29 Σεπτ.
30oC Αθήνα

Έπιασαν διαρρήκτη στο Βόλο

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Εξιχνιάστηκαν μετά από έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, πέντε περιπτώσεις διαρρήξεων – κλοπών από καταστήματα και αυτοκίνητα και συγκεκριμένα μία τετελεσμένη και τέσσερις σε απόπειρα, οι οποίες έγιναν το τελευταίο πενθήμερο στην πόλη του Βόλου.

Συνελήφθη το μεσημέρι της Τρίτης στην πόλη ένας 31χρονος, ως δράστης των αδικημάτων. Ειδικότερα, όπως εξακριβώθηκε, τις νυχτερινές ώρες της 21ης Δεκεμβρίου ο 31χρονος διέρρηξε διαδοχικά ένα βιβλιοπωλείο, ένα γραφείο Συλλόγου και ένα αυτοκίνητο, από το εσωτερικό των οποίων προσπάθησε να αφαιρέσει αντικείμενα, χωρίς όμως να τα καταφέρει. Επιπλέον, κατά το ίδιο χρονικό διάστημα διέρρηξε δεύτερο αυτοκίνητο και αφαίρεσε από το εσωτερικό του μικρό χρηματικό ποσό.

Επιπλέον, όπως εξακριβώθηκε από την πρόοδο της αστυνομικής έρευνας, το βράδυ της 18ης Δεκεμβρίου αποπειράθηκε να διαρρήξει ακόμη ένα αυτοκίνητο, χωρίς ωστόσο να ολοκληρώσει την πράξη του. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ το προανακριτικό έργο κάνει η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Πηγή: e-volos

 

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε