Δευτέρα, 19 Αυγ.
27oC Αθήνα

Επίθεση με καυστικό υγρό στο Ηράκλειο: Το δρομολόγιο της 38χρονης μετά το ξενοδοχείο

Επίθεση με καυστικό υγρό στο Ηράκλειο: Το δρομολόγιο της 38χρονης μετά το ξενοδοχείο

Άφαντη παραμένει για τρίτη ημέρα η 38χρονη που έριξε καυστικό υγρό στον εν διαστάσει σύζυγό της σε ξενοδοχείο στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti η αστυνομία έχει καρέ καρέ από κάμερες ασφαλείας και βιντεοληπτικό υλικό το δρομολόγιο της 38χρονης από τη στιγμή που έφυγε από το ξενοδοχείο στο Ηράκλειο.

Το δρομολόγιο που ακολούθησε φέρεται να είναι πολύ συγκεκριμένο καθώς κινήθηκε αρχικά πεζή προς την οδό Δουκός Μποφόρ, όμως στη συνέχεια άλλαξε γνώμη, γύρισε πίσω, έφτασε στην οδό 5ης Αυγούστου και έστριψε προς τα δεξιά δηλαδή με πορεία προς τον βορρά.

Από εκεί κατευθύνθηκε προς την πλατεία 18 Άγγλων και εκεί η αστυνομία δεν γνωρίζει ακριβώς αν έστριψε αριστερά ή δεξιά. Εικάζεται ως επικρατέστερο σενάριο ότι κινήθηκε ανατολικά δηλαδή προς τον Θεατρικό Σταθμό και από εκεί είτε πήρε το αυτοκίνητό της είτε την παρέλαβε κάποιο όχημα.

Στη Θέρισσο εντοπίστηκε το αυτοκίνητό της – Έφοδος σε χωρίο

Άν την γυναίκα την παρέλαβε κάποιο όχημα αυτό θα σημαίνει πως υπήρξε επικοινωνία με κάποιο άτομο, κάτι που θα βρεθεί από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου.

Στη συνέχεια το αυτοκίνητο της 38χρονης εντοπίζεται από την ΕΛ.ΑΣ στην περιοχή της Θερίσσου όπου και παγιδεύεται από τους αστυνομικούς οι οποίοι παρακολουθούν στενά πιστεύοντας ότι η ίδια ή κάποιο άλλο άτομο θα πάει να το παραλάβει. Δε συνέβη.

Στο μεταξύ όπως αναφέρει το neakriti την Δευτέρα η αστυνομία προχώρησε σε έφοδο σε χωριό μεταξύ Αρκαλοχωρίου και Ηρακλείου όπου δεν εντοπίστηκε ούτε φάνηκε να έχει φιλοξενηθεί αυτές τις ημέρες εκεί.

Αδερφός 36χρονου: «Η γυναίκα αυτή είναι εμμονική, είναι διεστραμμένος σαν άνθρωπος»

Σοκαρισμένος είναι ο αδερφός του θύματος που μίλησε στο κεντρικό δελτίο του Star και ανέφερε πως η 38χρονη ζήλευε παθολογικά τον 36χρονο.

«Η γυναίκα αυτή είναι εμμονική, είναι διεστραμμένος σαν άνθρωπος, έχει δημιουργήσει στο παρελθόν με πολλές οικογένειες προβλήματα και το κουλούρι γύρισε τώρα σε εμάς», ανέφερε.

«Του αδερφού μου του είχε παθολογική ζήλια. Όλο τον καιρό που τον γνώριζε και έλεγε ότι ταλαιπωριόταν, να μας αποδείξει που ταλαιπωριόταν. Ο αδερφός μου ήταν φυλακή, τον γνώρισε έγκλειστο και η σχέση ήταν από το κινητό.

Να τον ψάχνει, να τον ζυγώνει κάθε βράδυ, να μπαίνε στα facebook να δει που είναι ο αδερφός μου, με τι παρέες είναι ο αδερφός μου, να κάνει εισβολές σε μαγαζιά στο Ηράκλειο να δει που είναι, με ποια είναι».

«Είχε κλείσει ένα δωμάτιο αυτή και πήγε ο αδερφός μου. Δεν ξέρω άλλη του είχε κλείσει το ραντεβού; Με την ίδια μίλησε; Γιατί τον έπαιρνε αυτή κάθε βράδυ τηλέφωνο εμμονικά. Τον κατάφερε στο τηλέφωνο αυτή και πήγε στο ξενοδοχείο. Με εμένα τα έχει γιατί θεωρεί ότι τον χωρισμό της με τον αδερφό μου τον έχω ολοκληρώσει εγώ» περιέγραψε.

 

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις