Σάββατο, 6 Ιουλ.
29oC Αθήνα

Εθνική Οδός Αθηνών – Λαμίας: Άνοιξε ο δρόμος – Έτσι διεξάγεται η κυκλοφορία – video

Εθνική Οδός Αθηνών – Λαμίας: Άνοιξε ο δρόμος – Έτσι διεξάγεται η κυκλοφορία – video

Αποκαθίσταται η κυκλοφορία στην Εθνική οδό που έκλεισε τις πρώτες πρωινές ώρες μετά την σφοδρή χιονόπτωση…

Kανονικά διεξάγεται πλέον, σύμφωνα με την ενημέρωση της Τροχαίας, η κυκλοφορία των οχημάτων και στα δύο ρεύματα της εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας, που είχε διακοπεί λόγω της χιονόπτωσης.

Παράλληλα, αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία, σύμφωνα πάντα με την Τροχαία, στη λεωφόρο Εθνικής Αντιστάσεως στην Καισαριανή, καθώς και στην έξοδο της λεωφόρου Κατεχάκη προς Καισαριανή, που επίσης είχε διακοπεί λόγω της χιονόπτωσης.

Στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας, αποκαθίσταται σιγά σιγά η κίνηση των οχημάτων μετά την διακοπή της κυκλοφορίας από την γέφυρα Καλυφτάκη μέχρι τα διόδια της Θήβας λόγω της σφοδρής χιονόπτωσης στο ύψος της Μαλακάσας.

Μεγάλος αριθμός φορτηγών είχε ακινητοποιηθεί και στο ύψος της Θήβας. Το οδόστρωμα πάντως στην περιοχή ήταν καθαρό…

Κλειστή παραμένει η λεωφόρος Πάρνηθος από το τελεφερίκ και πάνω, καθώς και η περιφερειακή οδός Πεντέλης – Νέας Μάκρης από το 414 στρατιωτικό νοσοκομείο μέχρι τον Άγιο Πέτρο και στα δυο ρεύματα κυκλοφορίας.

Έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στη λεωφόρο Διονύσου από το ύψος του γηπέδου στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Άγιο Πέτρο και στην λεωφόρο Χασιάς προς τα Δερβενοχώρια.

Στην Καισαριανή διακόπηκε η κυκλοφορία στην Λεωφόρο Εθνικής Αντιστάσεως από το ύψος του γηπέδου της Καισαριανής στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κατεχάκη και στη Λεωφόρο Κατεχάκη στην έξοδο προς Καισαριανή·

Επίσης διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων στον δρόμο προς Υμηττό, στην περιοχή Καλοπούλα.

Πηγή: tvstar.gr

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις